Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
News

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Συνέβησαν διάφορα εκείνο το βράδυ, με είχε πιάσει εμμονή»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με αφορμή το θέμα που προβλήθηκε στο Στούντιο 4 για το για το ρολόι της Jackie Kennedy, το οποίο η τηλεπερσόνα απέκτησε, ενώ στη συνέχεια δεν ήθελα να το έχει στα χέρια της.

«Το είχαμε πάθει αυτό, όχι με θανάτους, αλλά με κακοτυχίες. Είχαμε ένα κλειδί πρωτοχρονιάτικο, από τα γούρια, που μας το είχε κάνει δώρο κάποιος που δεν το θεωρούσαμε γούρι. Το πήρα όμως, και είπα δεν πιστεύω σε αυτά και το πήγα σπίτι και έσπασε ο θερμοσίφωνας και πλημύρισε το σπίτι. Μετά πήγα να φωνάξω κάποιον και κλειδώθηκα απ΄ έξω. Συνέβησαν διάφορα εκείνο το βράδυ.

Μετά να το πετάξω στα σκουπίδια. Μετά σε πιάνει μία τρέλα, που δεν είναι φυσιολογικό. Και σκεφτόμουνα ότι άμα το πετάξω στα σκουπίδια και το βρει κάποιος και το πάει σπίτι του και πάθει κάτι κακό; Οπότε να μην το πάω στα σκουπίδια. Και κοιτούσα τι θα το κάνω και τελικά το έθαψα, με είχε πιάσει εμμονή».

Μιλώντας για τις εμμονές και τις προλήψεις, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πέρασε σε άλλη μια προσωπική εξομολόγηση: «Έχω πετάξει πράγματα. Ήταν μία περίοδο της ζωής μου που δεν ήταν ωραία, για κανέναν στην Ελλάδα δεν ήταν ωραία. Φορούσα κάθε μέρα το ίδιο μπουφάν».

 

Source link

Related posts

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Διαβάζω κάποια πικρόχολα πράγματα, ντροπή»

News Room

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η τρυφερή αφιέρωση στην κόρη του, Δέσποινα Γιαννακοπούλου

News Room

Madwalk 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη – Ερμήνευσε Διονύση Σαββόπουλο

News Room