Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη γιόρτασαν το pre wedding πάρτι τους στο κέντρο «Βουλκανιζατέρ» στο Κουκάκι, με την παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή, γεμάτη χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές, ενώ οι καλεσμένοι φαίνονταν να απολαμβάνουν την εκδήλωση σε κάθε της λεπτομέρεια.
Το μενού του πάρτι ήταν γεμάτο γαστρονομικές απολαύσεις, που εντυπωσίασαν και ικανοποίησαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η βραδιά ξεκίνησε με πιάτα υψηλής γαστρονομίας, όπως μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και λαδοπιτάκια, ενώ το βελουτέ καραμελωμένου πράσου με κρέμα γραβιέρας και κρουτόν μυρωδικών πρόσφερε μια γευστική έκπληξη στους παρευρισκόμενους. Το απάκι κοτόπουλο ανέβασε το επίπεδο των γεύσεων, ενώ οι γαρίδες κοιλάδος σαγανάκι με κρέμα φέτας και τοματίνια confit προσέφεραν έναν εξαιρετικό συνδυασμό θαλασσινών και τυριού.
Η συνέχεια της γαστρονομικής εμπειρίας περιλάμβανε το αγιορείτικο σιγομαγειρεμένο φιλέτο σφυρίδας, που συνδυάστηκε με πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο και μικρή σαλάτα φινόκιο, και το παραδοσιακό γιουβέτσι με short ribs και παλαιωμένη φέτα. Οι γεύσεις του γεύματος διασφάλισαν ότι το πάρτι δεν ήταν μόνο μια εορταστική στιγμή, αλλά και μια γαστρονομική απόλαυση.
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το γλυκό: μους bitter σοκολάτας με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο, που κλείνει τη βραδιά με έναν ακαταμάχητο συνδυασμό γλυκιάς και αλμυρής γεύσης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι, φωτογράφοι και οπερατέρ κατέγραψαν τις στιγμές, αποτυπώνοντας τις εισόδους των καλεσμένων και την όλη ατμόσφαιρα, παραμένοντας μέχρι και την τελευταία αναχώρηση. Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, ωστόσο, απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις και επέλεξαν να απολαύσουν τη βραδιά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι οι προετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα, περιλαμβάνουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και περιορισμένο αριθμό καλεσμένων, οι οποίοι δεν θα ξεπερνούν τα 70 άτομα. Οι δρόμοι γύρω από τον ναό στα Αναφιώτικα της Πλάκας θα παραμείνουν κλειστοί για την ομαλή διεξαγωγή της τελετής.