Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ορφανός μοιράστηκε δημόσια ένα πολύ προσωπικό και σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας ότι νοσηλεύτηκε επί δεκαπέντε ημέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας λόγω ενός κρανιοφαρυγγιώματος, ενός όγκου στον εγκέφαλο.
Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, σημειώνοντας ότι η θεραπεία του πήγε πολύ καλά και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και στη ζωή του.
«Ήρθα εδώ γιατί είχα έναν όγκο στο κεφάλι. Είχα κρανιοφαρυγγίωμα… Όλα πήγαν πολύ καλά και σε λίγες ώρες πετάω για την πατρίδα», ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας πως επέλεξε την Γερμανία για τη θεραπεία του λόγω του υψηλού επιπέδου ιατρικής τεχνολογίας και εμπειρίας.
Ο Νίκος Ορφανός δεν παρέλειψε να εκφράσει δημόσια την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του προς τη σύζυγό του Αντιγόνη, τον γιο του Παναγιώτη, αλλά και την οικογένειά του και τους φίλους του, οι οποίοι τον στήριξαν με κάθε τρόπο.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στους συναδέλφους του στο θέατρο, που – αν και δεν γνώριζαν για την κατάστασή του – του στάθηκαν θερμά όταν το έμαθαν.
«Είναι μεγάλη χαρά και ευτυχία να επιβεβαιώνεται η πίστη μου σε αυτόν τον κλάδο γιατί πραγματικά εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τρομερή αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά», τόνισε συγκινημένος.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:
«Πέρασε και αυτό… Λίγο πριν την επιστροφή μου, κάποιες ευχαριστίες που αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω…»
Η εξομολόγηση του Νίκου Ορφανού συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητά του με υγεία και δύναμη.