Μάγδα Τσέγκου
News

Νωρίτερα οι συντάξεις Μαρτίου: Πότε πρέπει να δείτε τους λογαριασμούς σας

Νωρίτερα οι συντάξεις Μαρτίου: Πότε πρέπει να δείτε τους λογαριασμούς σας

Στην ανακοίνωση του ΕΦΚΑ για τις πληρωμές των συντάξεων του Μαρτίου 2025, γίνεται γνωστό ότι οι πληρωμές θα γίνουν νωρίτερα, λόγω της σύνδεσης των ημερομηνιών με τον Φεβρουάριο. Ο διαχωρισμός των πληρωμών για τους μισθωτούς και μη μισθωτούς θα ακολουθηθεί και φέτος, με τις πρώτες καταβολές να ξεκινούν από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Για τους μη μισθωτούς, οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων θα γίνουν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025. Συγκεκριμένα, ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις τους στους δικαιούχους εκείνη την ημέρα. Επιπλέον, οι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους συνταξιοδοτήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά (σύμφωνα με το ν. 4387/2016), καθώς και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα για μη μισθωτούς και μισθωτούς, θα καταβληθούν επίσης την ίδια ημερομηνία.

Από την άλλη πλευρά, οι πληρωμές των μισθωτών θα γίνουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025. Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, του Δημοσίου, οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, το ΝΑΤ, το ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και το ΕΤΑΤ θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους την ίδια ημέρα. Επίσης, οι συντάξεις των ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ και οι Επικουρικές Συντάξεις του Δημοσίου θα καταβληθούν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

Τέλος, οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ θα καταβληθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, ολοκληρώνοντας έτσι την πληρωμή των συντάξεων για το μήνα Μάρτιο. Οι συνταξιούχοι μπορούν να αναμένουν την πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, δηλαδή από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου για τους μη μισθωτούς και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου για τους μισθωτούς.

Related posts

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για ηλεκτρονικές απάτες: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για το CallerID spoofing

News Room M

ΣΟΚ! Βρήκε νεκρό τον πατέρα της – Την ανησύχησε ο πυκνός καπνός που έβγαινε από το σπίτι του

News Room M

Σαντορίνη: Ο τόπος έχει ερημώσει λόγω των σεισμών

News Room M