Η Αμαλία Κωστοπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς ο αγαπημένος της, Τζέικ Μέντγουελ, της έκανε πρόταση γάμου. Η είδηση προκάλεσε συγκίνηση στο οικογενειακό της περιβάλλον και ενθουσιασμό στο κοινό που την παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, πατέρας της Αμαλίας, αποκάλυψε ότι ο μέλλοντας γαμπρός του έκανε μια ρομαντική και παραδοσιακή κίνηση, ταξιδεύοντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα για να ζητήσει το χέρι της κόρης του, πριν κάνει την επίσημη πρόταση. Η χειρονομία αυτή συγκίνησε βαθιά τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον Τζέικ.
Η συγκινητική εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου
Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε τη χαρά του, όχι μόνο για τον επικείμενο γάμο της κόρης του, αλλά και για τον άνθρωπο που θα σταθεί στο πλευρό της.
«Να ζήσουν, να ευτυχήσουν. Ένας γονιός χαίρεται όταν βλέπει το παιδί του να είναι ευτυχισμένο. Δεν χαιρόμαστε απλώς γιατί αρραβωνιάστηκαν, αλλά γιατί ξέρουμε το συγκεκριμένο παιδί και το αγαπάμε πάρα πολύ. Τον γνωρίζουμε δύο χρόνια τώρα, έχουμε κάνει παρέα, έχουμε βγει μαζί, με έχει βγάλει ακόμα και σε club!», είπε με χαμόγελο.
Αναφερόμενος στην ιδιαίτερη κίνηση του Τζέικ, ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος:
«Αυτό που έκανε ήταν κάτι βαθιά συναισθηματικό και παραδοσιακό. Έφυγε από την Αμερική και ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να ζητήσει την άδεια να παντρευτεί την κόρη μου. Δεν ήθελε να της το πούμε πριν της κάνει ο ίδιος την πρόταση. Αυτό για μένα είναι ένδειξη ενός υπέροχου ανθρώπου, παλαιάς κοπής. Τον εκτίμησα ακόμα περισσότερο».
Η οικογενειακή ευτυχία και η νέα σελίδα στη ζωή της Αμαλίας
Μετά από λίγες ημέρες, ο Τζέικ έκανε την πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου στην Αμαλία, η οποία δέχτηκε με χαρά. Η οικογένειά της, τόσο ο πατέρας της όσο και η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού, υποδέχτηκαν την είδηση με ενθουσιασμό.
«Το θέλαμε τόσο πολύ όλοι – πρώτα απ’ όλα η ίδια, φυσικά. Και εγώ και η μαμά της τον εκτιμούμε πολύ ως άνθρωπο. Και να σου πω και κάτι; Μου αρέσει και φατσικά!», είπε χαριτολογώντας ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Η σχέση της Αμαλίας και του Τζέικ φαίνεται να βασίζεται στην αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό, ενώ η πρόταση γάμου ήταν η απόλυτη ένδειξη δέσμευσης. Όλοι αναμένουν με ανυπομονησία τον γάμο, που αναμένεται να είναι ένα από τα πιο λαμπερά κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς.