magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Πρεβεζάνικο Καρναβάλι με τους Onirama στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι!

Πρεβεζιάνικο Καρναβάλι με τους Onirama στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι!

Ο Δήμος Πρέβεζας φορά τα γιορτινά του και οι  Απόκριες ξεκινούν!

Πρεβεζάνικο Καρναβάλι με τους Onirama στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι!

Το καρναβάλι 2023 στο Δήμο Πρέβεζας επιστρέφει πιο δυναμικό και οργανωμένο από ποτέ!

Ανεβάζει τους ρυθμούς κάνοντας τη διαφορά και  προσκαλώντας όλους τους δημότες και τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ιστορικό πρεβεζάνικο καρναβάλι  ξεκινά φέτος   με τη μεγάλη και  με ελεύθερη είσοδο για όλους,  συναυλία των μοναδικών ONIRAMA, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου  και ώρα 19:00 στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα.

Η συναυλία των ONIRAMA είναι χορηγία του Δήμου Πρέβεζας και διοργανώνεται  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα  Πρέβεζας, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, το Καρναβάλι Γυναικών και τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας.

Το φετινό καρναβάλι στο Δήμο Πρέβεζας  με  το σύνολο των ξεχωριστών εκδηλώσεων κεφιού το τελευταίο τριήμερο των Αποκριών και την Καθαρά Δευτέρα, έχει ως στόχο και κατόπιν της θεσμικής αναδιοργάνωσης τόσο του φημισμένου Καρναβαλικού Κομιτάτου όσο και του ιστορικού Καρναβαλιού Γυναικών Πρέβεζας, να επισφραγίσει το Πρεβεζάνικο Καρναβάλι σε συνεργασία με τους τοπικούς επαγγελματίες ως σημείο καρναβαλικής αναφοράς με ιστορία και αξιώσεις σε όλη τη χώρα.

ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Onirama στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι!

Άλλωστε προς αυτή τη φιλοσοφία και την κατεύθυνση συνεργάστηκαν άριστα όλοι οι φορείς και οι ιστορικοί θεσμοί του πρεβεζάνικου καρναβαλιού  με το Δήμο Πρέβεζας ως προς την άρτια και ποιοτική οργάνωσή του.

Πρωταγωνιστές  στο Πρεβεζάνικο Καρναβάλι πάντα ήταν και θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες μασκαράδες κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της Ηπείρου αλλά και της Ελλάδας, με το κέφι, τις πολύχρωμες στολές τους, τα καρναβαλικά αρματά τους και κυρίως το χαμόγελό τους και οι οποίοι θα απολαύσουν όλα τα πολιτιστικά δρώμενα των χορευτικών και των μουσικών μελωδιών των τοπικών συλλόγων, συγκροτημάτων και καλλιτεχνών ακολουθώντας το χορό και το ρυθμό που θα δίνουν οι βασίλισσες του καρναβαλιού.

Ένα καρναβάλι ιστορία με δύο θεσμούς, το Καρναβαλικό Κομιτάτο και το Καρναβάλι των γυναικών σας περιμένει και σας προσκαλεί όλους στην Πρέβεζα της μοναδικής γαστρονομίας και της πλέον ξακουστής φιλοξενίας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ. Νίκος  Γεωργάκος αναφέρει σχετικά:

“Μετά  από  τρία χρόνια  περιορισμών  που επέβαλαν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες, το καρναβάλι της Πρέβεζας είναι και πάλι εδώ . Η πόλη μας  έχει καταφέρει  να  αποκτήσει  το δικό της ξεχωριστό  “αποτύπωμα”  στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού οι οποίες συνδυάζουν το χθες με το σήμερα, την παράδοση με την εξέλιξη και είναι γνωστές σε ολόκληρη τη χώρα .

Πολλοί  επισκέπτες έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να  περάσουν στην Πρέβεζα τις Απόκριες , να διασκεδάσουν, να γελάσουν, να χαρούν και να απολαύσουν τόσο τη γαστρονομία μας όσο και τη ξεχωριστή ποιοτική φιλοξενία από τους τοπικούς επαγγελματίες της εστίασης, της διασκέδασης και των δομών διαμονής .Αυτός είναι και ο στόχος μας αυτή είναι και η θέλησή μας μέσα από αυτή τη δράση συνεργασίας όλων των φορέων και των συλλόγων στο Δήμο της καρδιάς μας. Όλοι μαζί να  κάνουμε  την πόλη μας   έναν  φιλόξενο , πολύχρωμο και κεφάτο προορισμό, ενώνοντας τις ιδέες μας, το χιούμορ μας και την αγάπη μας για  τον τόπο  μας”.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βασίλης Καρράς στην Θεσσαλονίκη στην έκθεση γλυπτικής του Χρήστου Χατζηβασιλείου

Newsroom E

Η Βύβλος του Μπουντουάρ: Ένας οδηγός απόλαυσης χωρίς ταμπού

News Room A

Nικολέτα Κωνσταντινίδου: Η γοητευτική τραγουδίστρια σε ένα νέο music cover (video)

News Room M