Μάγδα Τσέγκου
People & Politics

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Από την Πένθιμη Κομψότητα στο Casual Look μέσα σε 24 Ώρες

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό για άλλη μια φορά απέδειξε την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε περίστασης, με μια εντυπωσιακή αλλαγή στυλ μέσα σε μόλις 24 ώρες. Το Σάββατο, στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό, η Σαρλίν επέλεξε ένα αυστηρό και σεμνό σύνολο που αποπνέει σεβασμό για τη σοβαρότητα της στιγμής. Το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, φτάνοντας μέχρι το γόνατο και με μακριά μανίκια, συνδυάστηκε με ένα μαύρο πέπλο και διακριτική τσάντα Prada, ενώ τα μαύρα γόβες ολοκλήρωναν την κομψή εμφάνισή της.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα, η πριγκίπισσα παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Στον φιλανθρωπικό ποδηλατικό αγώνα του συζύγου της, Πρίγκιπα Αλβέρτου, υιοθέτησε ένα πιο χαλαρό, casual στυλ. Φορώντας μαύρο στενό τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα δερμάτινο τζάκετ, η Σαρλίν απέδειξε πως η άνεση και το στυλ μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με minimal μακιγιάζ και φυσικό χτένισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά.

Η αλλαγή από την αυστηρή κομψότητα στη χαλαρότητα δεν εμπόδισε την Πριγκίπισσα Σαρλίν από το να διατηρήσει μια κοινή βάση στην εμφάνισή της: το μακιγιάζ της παρέμεινε απλό, αναδεικνύοντας τη φυσική της γοητεία, ενώ τα μαλλιά της, σε φυσικό καστανό χρώμα, είχαν μια ελαφριά μετάβαση σε ξανθό μπαλαγιάζ.

Αυτή η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αποδεικνύει την ικανότητα της Σαρλίν να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις του βασιλικού της ρόλου, παραμένοντας πάντοτε στυλάτη και αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις της. Παράλληλα, ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Αλβέρτος, συμμετείχε ενεργά στον ποδηλατικό αγώνα, που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενισχύοντας το Ίδρυμα Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό.

Related posts

Λούκα Κατσέλη: “Καταλαβαίνω γιατί ομάδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν θα ήθελε τη δική μου υποψηφιότητα”

News Room M

Cpt Γιώργος Βάλλης για δήλωση Ν. Παππά: «Είμαστε σοβαροί να λέμε ότι οι λιμενικοί πνίγουν κόσμο; -Σώζουν κόσμο και ανθρώπινες ζωές»

News Room M

Έλενα Ράπτη: Συνάντηση με τον πατέρα Νεκτάριο από το Άγιο Όρος για τον προσκυνηματικό τουρισμό

News Room M