Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Σάκης Κατσούλης για τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω”

Σάκης Κατσούλης για τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, άνοιξαν για πρώτη φορά την καρδιά τους και αποκάλυψαν τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, όταν ο Σάκης υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε πως το δύσκολο διάστημα του στρατού και η πίεση που ένιωθε από την κατάσταση της πανδημίας, τον είχαν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το γεγονός ότι βρισκόταν σε ηλικία 30 ετών και υπηρετούσε, ενώ έπρεπε να διαχειριστεί κλειστές επιχειρήσεις λόγω του Covid και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο ποδόσφαιρο, τον είχε πιέσει ψυχολογικά. Παράλληλα, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του και αισθανόταν ότι τα πάντα γύρω του «κατέρρεαν».

Η σχέση με τη Μαριαλένα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, άρχισε να δοκιμάζεται όταν εκείνη αποφάσισε να πάει διακοπές με μια φίλη της τον Αύγουστο. Η απόσταση και η απουσία της, όπως δήλωσε, ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, και ξεκίνησαν οι πρώτοι τσακωμοί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκε τη δική της πλευρά, αποκαλύπτοντας πως ο Σάκης την έπαιρνε τηλέφωνο συνεχώς, κάτι που την έκανε να νιώσει άβολα, καθώς δεν ήταν συνηθισμένη να τον βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Όπως ανέφερε, πριν φύγει για διακοπές, είχε ρωτήσει τον Σάκη αν είχε πρόβλημα και εκείνος της είχε πει ότι την εμπιστεύεται απόλυτα. Παρά ταύτα, αμέσως μετά την αναχώρησή της, οι καβγάδες άρχισαν και η κατάσταση επιδεινώθηκε, δημιουργώντας πολλές εντάσεις στη σχέση τους.

«Ο ένας πήγαινε κόντρα στον άλλο», είπε η Μαριαλένα, προσθέτοντας ότι οι τσακωμοί κράτησαν για δύο μήνες. Τελικά, μετά από πολλούς καυγάδες και συναισθηματική φόρτιση, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, όπως δήλωσαν και οι δύο στην εκπομπή.

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Είχε καταλάβει ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος πριν της το πω”

News Room M

Νικολέττα Βλαβιανού: “Το πρώτο βράδυ πονούσα τρομερά δεν θα καταφέρω να βγάλω την παράσταση”

News Room M

Κολωνάκι: Η Αλεξάνδρα Νίκα φορούσε μάρσιπο τη στιγμή της παράσυρσης – Άφαντος ο οδηγός της Mercedes

News Room M