Magda's News
Showbiz

Σάλος με τον Φλωρίδη: Έντονο ξέσπασμα Συρίγου on air – «Μαζέψτε τον!» για τη δίκη στα Τέμπη

Σάλος με τον Φλωρίδη: Έντονο ξέσπασμα Συρίγου on air – «Μαζέψτε τον!» για τη δίκη στα Τέμπη

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη σχετικά με τη δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη και τις συνθήκες διεξαγωγής της στη Λάρισα. Ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε έντονα μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», σχολιάζοντας τις απαντήσεις του υπουργού προς τη Μαρία Καρυστιανού.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Μάρθης, που έχασε τη ζωή της πριν από τρία χρόνια, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας αναβολής στη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Φλωρίδης, αναφερόμενος στον χώρο διεξαγωγής, υποστήριξε ότι είναι ανώτερος από εκείνον του Εφετείου, προσθέτοντας πως «στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων». Η συγκεκριμένη τοποθέτηση πυροδότησε αντιδράσεις, καθώς θεωρήθηκε ιδιαίτερα αιχμηρή για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου

Ο Νίκος Συρίγος εξέφρασε την αγανάκτησή του με σκληρή γλώσσα, λέγοντας: «Αυτός ο τύπος είναι ευθύνη του Μητσοτάκη, τα όσα λέει και όσα κάνει. Δεν μπορεί να προκαλεί άλλο τον κόσμο. Η κ. Καρυστιανού είναι μάνα της Μάρθης, την οποία Μάρθη της την δώσανε σε σακούλα. Μαζέψτε τον! Αυτά δεν λέγονται».

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, πρόσθεσε: «Δεν είναι απλά μια δίκη. Με τον τρόπο που έχει χειριστεί η κυβέρνηση και όλα τα τρολάκια της αυτή την υπόθεση, είναι η μάχη των τεράτων με τους ανθρώπους. Ο καθένας να ταχθεί στην πλευρά που πρέπει».

Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Τη δική της θέση εξέφρασε και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συμφώνησε με το κλίμα αγανάκτησης, τονίζοντας: «Είναι ντροπή αυτή η δήλωση. Είναι απ’ τις φορές που είναι δύσκολο να κρατήσεις αποστάσεις. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αισθάνεται η Μαρία Καρυστιανού. Πού είναι η ανθρωπιά».

Η δίκη για την υπόθεση των Τεμπών αναμένεται να συνεχιστεί την Τετάρτη 1η Απριλίου.

Related posts

Ρία Ελληνίδου: «Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη να αντιμετωπίσω την ξαφνική δημοσιότητα»

News Room

Κατερίνα Στανίση: Ετοιμάζει αποκαλυπτικό βιβλίο για τη ζωή της – «Μπορεί να ντροπιαστούν κάποιοι άνδρες»

News Room

Γιώργος Μαζωνάκης: «Έχει βάλει προστασία έξω από το μονόκλινο δωμάτιό του – Δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία ούτε με τους γονείς ούτε με τις δύο αδερφές»

Magdas News