Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, φίλοι, συνάδελφοι και απλοί τηλεθεατές αποχαιρετούν στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας τον σπουδαίο και αείμνηστο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Πλήθος ανθρώπων από τον χώρο των ΜΜΕ, αλλά και κόσμος που τον ακολουθούσε πιστά επί δεκαετίες, έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τον άνθρωπο που για 34 ολόκληρα χρόνια συντρόφευε τα πρωινά τους με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, έπειτα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί για στεφάνια, να γίνουν δωρεές στη μνήμη του στους οργανισμούς «Το Εργαστήρι» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας έτσι το κοινωνικό έργο που ο ίδιος εκτιμούσε ιδιαίτερα.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή Happy Day του ALPHA, λίγο πριν την έναρξη της τελετής έγινε γνωστό πως η οικογένεια ζήτησε η διαδικασία να πραγματοποιηθεί σε ήρεμο και διακριτικό κλίμα, χωρίς έντονη παρουσία καμερών. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο μοναδικός επικήδειος λόγος θα εκφωνηθεί από τον στενό φίλο και συνεργάτη του, γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1, Στρατή Λιαρέλλη, με τον οποίο τους συνέδεε πολυετής επαγγελματική και προσωπική σχέση.
«Η οικογένεια θέλει χαμηλούς τόνους και διακριτικότητα και αυτό οφείλουμε να σεβαστούμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως ο κ. Λιαρέλλης θα είναι το μόνο πρόσωπο που θα απευθύνει τον αποχαιρετισμό στον εκλιπόντα δημοσιογράφο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη εισήλθε στον χώρο του αποτεφρωτηρίου από την πίσω είσοδο, ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι κατέφθαναν σταδιακά για να πουν το ύστατο «αντίο».
Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο:



















