Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, στη Μητρόπολη Αθηνών, βρίσκεται αυτή την ώρα η σορός της πριγκίπισσας Ειρήνης, όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η εξόδιος ακολουθία είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι και αμέσως μετά η πομπή θα κατευθυνθεί στο Τατόι, εκεί όπου η πριγκίπισσα θα ταφεί δίπλα στον αδελφό της και τους γονείς της.
Την ίδια ώρα, διευκρινίστηκε και ο λόγος της απουσίας της Μαρί Σαντάλ από την τελετή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, η Μαρί Σαντάλ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία, καθώς υπάρχει σοβαρό ζήτημα υγείας της μητέρας της, η οποία βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Λίγο πριν, στη Μητρόπολη έφτασαν και τα ανίψια της πριγκίπισσας Ειρήνης, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος Ντε Γκρες, για να πουν το τελευταίο αντίο.
