25.6 C
Αθήνα
Σάββατο, 30 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: “Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδί”

Σμαράγδα Καρύδη: "Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα παιδί"

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube και οι δυο τους συζήτησαν για τη ζωή, τη συντροφικότητα και το θέμα της μητρότητας, με φόντο την Ακρόπολη.

Μιλώντας για την προσωπική της πορεία, η Σμαράγδα εξήγησε: «Σχεδόν πάντα είχα κάποιον δίπλα μου και συνήθισα να είμαι σε σχέση. Δεν έζησα πολλές περιόδους εντελώς μόνη, ίσως λόγω της ‘παρατεταμένης εφηβείας’ που νιώθω ακόμα ότι έχω. Αγαπάω πολύ τα παιδιά, τα βρίσκω αξιαγάπητα, και πάντα είχα καλή επαφή μαζί τους».

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήταν ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά· απλώς το ανέβαλα σκεπτόμενη πως η κατάλληλη στιγμή δεν είχε έρθει ακόμα. Μετά από κάποιο σημείο συνειδητοποίησα ότι αυτή η ανάγκη δεν μου λείπει πια».

Περιγράφοντας τα συναισθήματά της όταν βλέπει μικρά παιδιά, η Σμαράγδα ανέφερε: «Κάθε φορά που βλέπω μωράκια, γεμίζω χαρά και ευχαρίστηση, αλλά ξέρω πως η καθημερινότητα μιας οικογένειας δεν μου ταιριάζει. Μου αρέσει να παρακολουθώ τα μικρά στιγμιότυπα, όμως δεν φαντάζομαι τη ζωή μου στο ρόλο της μητέρας, γιατί πιστεύω ότι θα με περιόριζε».

Τέλος, η ηθοποιός πρόσθεσε πως, παρόλο που θα μπορούσε να της έχει τύχει, δεν υπήρξε ποτέ η βαθιά, έντονη επιθυμία για τη δημιουργία οικογένειας: «Ίσως να συνέβαινε, αλλά ποτέ δεν το επιθύμησα με πάθος».

Related posts

Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Νίκου Φλωρινιώτη: Δείτε εικόνες

Magdas News

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να αντικαταστήσω τον Γιώργο Παπαδάκη»

Magdas News

Νίκος Αποστολόπουλος: Η εξομολόγηση για τον πατέρα του – «Είναι πολύ σκληρό αυτό που θα πω»

Chris