Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
People & Politics

Σοκ για την Οδύσσεια Κωνστάντουρα: Πέθανε ξαφνικά ο σύζυγός της Αλέξανδρος Τσούτσινος

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει η απώλεια του Αλέξανδρου Τσούτσινου, συζύγου της διάσημης Ενδοκρινολόγου Οδύσσειας Κωνστάντουρα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60  ετών.

Ο Αλέξανδρος Τσούτσινος ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, δοτικός, με καλοσύνη και βαθιά αγάπη για τον άνθρωπο και την επιστήμη του. Διακεκριμένος παιδοκαρδιολόγος και Αναπληρωτής Διευθυντής στο Καρδιολογικό Τμήμα Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων & Ενηλίκων, υπηρέτησε την ιατρική με ήθος, ευθύνη και αφοσίωση, κερδίζοντας τον σεβασμό συναδέλφων και ασθενών.

Αλέξανδρος Τσούτσινος και Οδύσσεια Κωνστάντουρα με την κόρη τους Ιωάννα
Οδύσσεια Κωνστάντουρα Αλέξανδρος Τσούτσινος και η κόρη τους Ιωάννα

 

Έφυγε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου τα ξημερώματα, ήσυχα στον ύπνο του, προδομένος από την καρδιά του, προκαλώντας σοκ και ανείπωτο πόνο στην οικογένειά του, τους συνεργάτες του και σε όσους τον αγάπησαν. Μαζί με την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Οδύσσεια Κωνστάντουρα, είχαν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απέκτησαν την κόρη τους, Ιωάννα, που ήταν το φως και η μεγάλη του αγάπη.

Ο ξαφνικός χαμός του τόσο άδικος και πρόωρος μας γεμίζει όλους θλίψη. Ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, με προσφορά και βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο, που άφησε το αποτύπωμά του τόσο στην ιατρική όσο και στις καρδιές όλων γύρω του. Η απουσία του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η παρουσία του, όμως, θα συνεχίσει να ζει μέσα από το έργο του, τις ζωές που φρόντισε και τις καρδιές που άγγιξε.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι.

Οδύσσεια και Ιωάννα, θέλω να σας εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του Αλέξανδρου.

Μάγδα

Related posts

Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Αυτιάς για 5η ημέρα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με βαριά πνευμονία

Magdas News

Άρης Μουγκοπέτρος: «Περιμένουμε το δέρμα να σφίξει για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με τα μοσχεύματα»

News Room Z

Κεραμέως: 86.000 νέες θέσεις εργασίας σε έναν χρόνο – Μείωση ανεργίας στο 7,9%, η μεγαλύτερη στην ΕΕ

News Room Z