Μάγδα Τσέγκου
News

ΣΟΚ! Νεκρός από κυνηγετικό όπλο 16χρονος μαθητής

ΣΟΚ! Νεκρός από κυνηγετικό όπλο 16χρονος μαθητής

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 16χρονος το απόγευμα του Σαββάτου, 18 Ιανουαρίου, μέσα στην οικία του σε κοινότητα του Δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα. Ο νεαρός, ο οποίος ήταν μαθητής της Α’ Λυκείου, πυροβολήθηκε κατά λάθος από κυνηγετικό όπλο, το οποίο βρισκόταν μέσα στο σπίτι του. Το τραγικό συμβάν κινητοποίησε άμεσα τις αρχές και η Αστυνομία κλήθηκε στον τόπο του ατυχήματος.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας. Η Αστυνομία εξετάζει τα δεδομένα και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου. Η τραγική αυτή απώλεια έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή.

Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο θάνατο του νεαρού μαθητή, ο Δήμαρχος Παλαμά, Σωκράτης Δασκαλόπουλος, αποφάσισε να ανασταλούν τα μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Παλαμά την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του Δημάρχου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή θα παραμείνουν κλειστά για να αποδοθεί φόρος τιμής στον άτυχο μαθητή.

Η κοινότητα θρηνεί για την απώλεια του 16χρονου και η είδηση του τραγικού περιστατικού έχει προκαλέσει έντονη συγκίνηση και βαθιά θλίψη σε συγγενείς, φίλους και καθηγητές του μαθητή. Οι τοπικές αρχές και η εκπαιδευτική κοινότητα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στηρίζουν την κοινότητα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Related posts

NBC: Ο Τραμπ θέλει περισσότερα από μία απλή συμφωνία για τα ορυκτά με την Ουκρανία

News Room M

Ευθύμιος Λέκκας στην ΕΡΤ: Απροσδιόριστο πότε θα έρθει η αποκλιμάκωση

News Room M

Αλλεπάλληλες δονήσεις στο Άγιο Όρος: Τι λένε οι σεισμολόγοι

News Room M