Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το υπέρογκο ποσό που έδωσε ως δανεικά χρήματα και δεν έλαβε ποτέ πίσω, μίλησε για δικό της πρόσωπο το οποίο αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ζητώντας τη βοήθειά της.
«Μια φορά που έτυχε και μου ζήτησε ένας δικός μου άνθρωπος, πιο παλιά, μια δική μου φίλη κάποια χρήματα, είπα: Κοίτα, πάρε αυτά και είναι δώρο από εμένα, μην έχεις το άγχος να μου τα γυρίσεις. Πέρναγε δύσκολα…» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έδωσε το ποσό για να ενισχύσει οικονομικά το φιλικό της πρόσωπο.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια, δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που οι σχέσεις των ανθρώπων «δηλητηριάζονται» για οικονομικά θέματα.
«Δυστυχώς για οικονομικά ζητήματα δηλητηριάζονται σχέσεις, όχι φιλικές, αδελφικές. Για χρέη, για δανεικά για κληρονομικά. Καλό είναι να μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
