Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο μαζί με την ομάδα της.
Η παρουσιάστρια, που συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του Happy Day, μίλησε με τρυφερά λόγια για τους συνεργάτες της, αλλά και για την πρόσφατη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου.
«Με γεμίζει ασφάλεια το γεγονός ότι κάθε σεζόν βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπώ. Το έχω ξαναπεί: οι συνεργάτες μου είναι σαν δεύτερη οικογένεια. Μου προσφέρουν ζεστασιά και θαλπωρή. Είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Αναφερόμενη στη χαρμόσυνη είδηση για την Κατερίνα Καινούργιου, πρόσθεσε:
«Το Κατερινάκι μας περιμένει παιδί. Με το καλό! Το ήθελε τόσο πολύ. Συγκινούμαι όταν βλέπω ανθρώπους –ζευγάρια, γυναίκες, άντρες– να καταφέρνουν κάτι που επιθυμούν βαθιά. Κι επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και γνωρίζω ότι είχε κάνει και τάμα, χάρηκα ακόμη περισσότερο. Το είχα καταλάβει όταν την είδα, αλλά δεν ήθελα να την πιέσω. Η Κατερίνα είναι ένα πολύ ανοιχτό και ειλικρινές πλάσμα· ό,τι θέλει να μοιραστεί, το λέει χωρίς να χρειαστεί να τη ρωτήσεις».
