Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Στη Νέα Υόρκη για Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

κατερίνα καινουργιου

Μόλις ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε πίσω της την Αθήνα και μπήκε σε πασχαλινό mood με ένα ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, για να γιορτάσουν μαζί τις μέρες του Πάσχα στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ».

Η ίδια έχει ήδη αρχίσει να μοιράζεται στιγμές από το ρομαντικό τους ταξίδι μέσω social media. Οι πρώτες φωτογραφίες ανέβηκαν από το Soho, τη γειτονιά όπου επέλεξαν να μείνουν, με την Κατερίνα να ποζάρει ανάμεσα στα μοντέρνα σοκάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια.

Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και μια τρυφερή φωτογραφία του Παναγιώτη Κουτσουμπή με φόντο τη φωτισμένη Νέα Υόρκη, δείχνοντας πως το ταξίδι αυτό είναι γεμάτο αγάπη, ξεκούραση και… Instagram moments.

Παναγιώτης Κουτσούμπης

Related posts

Γιατί η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τώρα ότι δεν έχει βγάλει ούτε το Λύκειο;

News Room M

Γιάννης Κουκουράκης: Στη δουλειά μου έχω πει πολλές φορές ”τι άλλο θα κάνω για να πληρώσω το νοίκι μου;”

News Room M

Το παραμύθι που έγινε πραγματικότητα: Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη παντρεύτηκαν

News Room M