Εκ νέου στα δικαστήρια οδηγείται σήμερα, 4 Μαρτίου, ο Βασίλης Γκουρούσης, για την πολύκροτη υπόθεση του ριφιφί που είχε σημειωθεί πριν από λίγα χρόνια σε τράπεζα στο Ψυχικό.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ, καθώς οι κάτοχοι θυρίδων διαπίστωσαν πως είχαν κάνει «φτερά» κοσμήματα, πολύτιμοι λίθοι αλλά και μεγάλα χρηματικά ποσά, με τη συνολική ζημία να ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Για το αποκαλούμενο «χρυσό ριφιφί» κατηγορήθηκε ο επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της Τέτα Καμπουρέλη.
Ήταν το καλοκαίρι του 2020 όταν είχαν προβληθεί πλάνα που έδειχναν τον Βασίλη Γκουρούση να εισέρχεται στην τράπεζα φορώντας μπουφάν, μάσκα και σκούφο. Οι Αρχές προχώρησαν στην κατηγορία σε βάρος του, καθώς εντοπίστηκε ίχνος DNA του στο εσωτερικό μίας από τις θυρίδες.
Από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή, επιμένοντας στην αθωότητά του. Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά τις αποκαλύψεις, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με τη δίκη να καλείται πλέον να ρίξει φως σε όλα τα ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά.
Δείτε εδώ το βίντεο από το Πρωινό:
