Μάγδα Τσέγκου
News

Stoiximan Super League: Μάχη στήθος με στήθος για την 2η θέση

Stoiximan Super League: Μάχη στήθος με στήθος για την 2η θέση

Οι μάχες για την κατάκτηση της 2ης θέσης συνεχίζονται. Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στην OPAP Arena τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει μέχρι την Θεσσαλονίκη για να αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Η ΑΕΚ, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στα play off με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ψάχνει μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (20:00, CosmoteSport 4) για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας ήδη κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν ανακοινώνει ποτέ την αποστολή πριν από τους αγώνες της, αλλά είναι δεδομένο πως θα λείπουν οι τιμωρημένοι Μαρσιάλ και Μουκουντί, ενώ τραυματίας παραμένει ο Λιούμπισιτς.

Για τον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στους Ορτέγα, Κωστούλα και Όρτα, καθώς και στους τιμωρημένους Κάρμο και Πασχαλάκη. Η αποστολή: Μπότης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Λώλης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό (20:00, NovaSports Prime) στην Τούμπα, προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι για τη 2η θέση. Οι «πράσινοι», που βρίσκονται 3 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να πάρουν το διπλό στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζει στα τελευταία ματς, δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα αγωνιστούν ο Ντεσπόντοφ, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, και ο Οζντόεφ, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Ρουί Βιτόρια δεν έχει στη διάθεσή του τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και τους ανέτοιμους Μπακασέτα και Κώτσιρα, που απουσιάζουν για αρκετό καιρό, ενώ τραυματίας είναι και ο Σένκεφελντ. Επιπλέον, οι Φικάι και Νίκας έχουν υποστεί θλάσεις και δεν είναι στην αποστολή. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιώπης, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο.

Related posts

Ο Τραμπ “έριξε” το πετρέλαιο πριν καν μπει στο Λευκό Οίκο!

News Room M

“Πέπλο” ομίχλης κάλυψε την Αττική: Περιορισμένη ορατότητα σε πολλές περιοχές

News Room M

Καμπανάκι κινδύνου για τη γρίπη: “Εμβολιαστείτε”, λέει η Ματίνα Παγώνη!

News Room M