magdasnews.gr
Ζωή

Συγκινεί η ιστορία της Αναστασίας: H μητέρα τριών παιδιών που νίκησε τον καρκίνο και πέρασε στο Πανεπιστήμιο

μητέρα

Αγγίζει τις καρδιές όλων μας η ιστορίας της 42χρονης Αναστασίας Μπαστούνη από τη Μυτιλήνη η οποία είναι μια μητέρα τριών παιδιών που νίκησε τον καρκίνο και σάρωσε στις Πανελλήνιες.

Η Αναστασία αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρα της με «βράχο» τον σύζυγό της, έγραψε στις Πανελλήνιες, πέρυσι, 17.600 μόρια και κατάφερε να περάσει στη πρώτη της επιλογή, δηλαδή στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρα σου!

Υπόδειγμα για τη δύναμη της ψυχής της, το πείσμα αλλά και η θέλησή της δείχνουν μια γυναίκα που ό,τι βάζει στο μυαλό της, το καταφέρνει, προκαλώντας στο πανελλήνιο ρίγη συγκίνησης!

μητέρα

Εχοντας ως στήριγμα την οικογένειά της και ως κινητήριο δύναμή της τη δίψα για ζωή, μελέτησε συστηματικά τη χρονιά που πέρασε και έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις.

Η Αναστασία Μπαστούνη απέδειξε, πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της, πως ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, ενώ παράλληλα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους όσοι θέλουν να δώσουν σάρκα και οστά στις επιθυμίες τους, αλλά είναι διστακτικοί.

Η ίδια είχε δηλώσει στον «Αίολο» πως αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους που την βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.

Μάλιστα, η 42χρονη από τη Λέσβο ανακάλεσε στη μνήμη της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ο καρκίνος τής χτύπησε την πόρτα. Οπως εξήγησε, στήριγμά της ήταν ακόμα μία φορά ο σύζυγός της, ο οποίος αργότερα την παρακίνησε να δώσει πανελλαδικές και να κυνηγήσει το όνειρό της να μπει στο πανεπιστήμιο.

«Πριν από τέσσερα χρόνια με επισκέφτηκε ο καρκίνος του μαστού, έκανα τις χημειοθεραπείες μου, έχασα τα όμορφα μαλλάκια μου. Στην ανάρρωση σκεφτόμουν ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν πρέπει να την αναλώνουμε σε ανούσια πράγματα» είχε πει η μητέρα, για να συνεχίσει:

«Ο Θεός μού έχει στείλει έναν υπέροχο σύζυγο, που στάθηκε και στέκεται κολόνα και μου είπε “τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις, που σου έχει λείψει, που το έχεις απωθημένο;”. Του είπα ότι θα ήθελα να δώσω πανελλαδικές εξετάσεις με σκοπό να μπω σε πανεπιστήμιο. Ήταν κάτι που δεν το είχα καταφέρει όταν έπρεπε. Μου λέει “είμαι εδώ, μην πας δουλειά, κάθισε και διάβασε, να πετύχεις το όνειρό σου”».

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο: Γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει δάνειο!

Newsroom

“VK Nano – NANOTOUCHE”

News Room G

Σε πάρτι εξελίχθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Sake στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι

Newsroom