magdasnews.gr
Showbiz

Συγκινεί ο Κωστής Σαββιδάκης: Η απώλεια που του στοίχισε

Συγκινεί ο Κωστής Σαββιδάκης: Η απώλεια που του στοίχισε

Στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος άγγιξε τις καρδιές των τηλεθεατών με τις προσωπικές του αναμνήσεις και την αναφορά του στις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με συγκίνηση αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο, περιγράφοντας στιγμές οικογενειακής ζεστασιάς και χαράς:
«Θυμάμαι κάθε Πάσχα στη γειτονιά μας, στην αυλή της μονοκατοικίας μας. Η οικογένεια και οι γείτονες μαζευόμασταν όλοι μαζί, φτιάχναμε ένα τεράστιο τραπέζι και περνούσαμε υπέροχα. Αν μπορούσα να ξαναζήσω κάτι, θα ήθελα να μαζέψω όλους τους αγαπημένους μου που έχουν φύγει από τη ζωή, να τους αγκαλιάσω και να τους πω πόσο πολύ τους αγαπώ».

Ο Κωστής μίλησε επίσης για τη μητέρα του, έναν δυναμικό άνθρωπο που πάλεψε με αξιοπρέπεια απέναντι στον καρκίνο. «Οι γιατροί της είχαν δώσει έξι μήνες ζωής, αλλά εκείνη έζησε 12 χρόνια. Ήταν παράδειγμα δύναμης και αγάπης για εμάς», ανέφερε συγκινημένος.

Η απώλεια της μητέρας του, όπως και της 11χρονης ανιψιάς του, υπήρξαν καθοριστικές στιγμές στη ζωή του. Μέσα από τις αναμνήσεις και τα λόγια του, ο ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα για την αξία της οικογένειας, της αντοχής και της προσπάθειας, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Related posts

Ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθαρίζει για τη Μαρίνα Σταυράκη: “Δεν υπήρχε χρυσό σπίτι”

News Room M

Σκοτώθηκε ο 16χρονος ηθοποιός του “Baby Driver”: Έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο

News Room M

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ SHOWBIZ! Aπατούσε τη γυναίκα του και εκείνη το άκουγε… στο τηλέφωνο!

News Room M