12.4 C
Αθήνα
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Την παραμονή Χριστουγέννων μπήκαμε να κάνουμε έναν υπέρηχο και ο γιατρός δεν άκουγε το παιδί»

Μπάγια Αντωνοπούλου έγκυος

Η Μπάγια Αντωνοπούλου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ζει μοναδικές στιγμές ευτυχίας, καθώς σύντομα θα γίνει πρώτη φορά μαμά. Πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε, ενώ παράλληλα έκανε και το gender reveal, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα δώσει στον γιο της.

Οι αποκαλύψεις της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Για τον ρομαντικό της γάμο, η δημοσιογράφος είπε: «Κάναμε το γάμο μας στο σπίτι μου που έχει φτιάξει ο μπαμπάς μου για να τον τιμήσουμε. Μου έλειψε ο μπαμπάς μου από το γάμο μου. Φρόντιζα για τον έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου».

Για το μωράκι που περιμένει, αποκάλυψε: «Η διαίσθηση μου έλεγε ότι θα κάνω κορίτσι, ο άντρας μου πίστευε ότι θα κάνω αγόρι. Και η πεθερά μου μου είπε αγόρι. Τελικά είναι αγόρι. Θα τον πούμε Γιώργο – Μάριο. Το Μάριος είναι από την Παναγία της Τήνου γιατί είναι ταγμένο το παιδί».

Η πιο δύσκολη στιγμή της εγκυμοσύνης της περιγράφεται ως εξής: «Την παραμονή Χριστουγέννων είδα λίγο αίμα, μπήκαμε να κάνουμε έναν υπέρηχο και ο γιατρός μου δεν άκουγε το παιδί. Βγαίνει ο γιατρός στον άνδρα μου και λέει “το χάσαμε”. Μου λέει ο γιατρός “πάμε να το δούμε και σε δεύτερο υπέρηχο”. Προσευχήθηκα στην Παναγία να μην μου το πάρει το παιδί. Όταν κάναμε τον δεύτερο υπέρηχο το παιδί ήταν καλά. Εγώ πίστεψα ότι ήταν θαύμα και ήθελα να το πιστέψω. Μας τάραξε πολύ το γεγονός. Όταν μου είπαν το “χάσατε”… “γονάτισα”… λέω Παναγία μου γιατί; Προσπαθούσαμε δυο χρόνια να κάνουμε παιδί. Υπάρχουν κοπέλες που κάνουν αυτή την προσπάθεια. Θέλει υπομονή».

Σχετικά με τη σχέση της με τον σύζυγό της, η Μπάγια Αντωνοπούλου τόνισε: «Έχω μάθει να κάνω επιφανειακές σχέσεις. Ο Νίκος μου έδειξε ουσιαστική αγάπη. Αυτό που κερδίσαμε είναι ότι μπορεί να τσακωθούμε αλλά δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ ο ένας την αγάπη του άλλου».

Related posts

Με ένα instastory τα είπε όλα η Βίσση για τη συνέντευξη Καρβέλα στη Γερμανού

Magdas News

Παναγιώτης Στάθης: Γενέθλια για την κόρη του Καλλίνθια – Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Magdas News

Γιώργος Χρονάς: Αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της Καίτης Γκρέυ

News Room M