Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Θύμα κλοπής η Σόφη Ζαννίνου

Θύμα κλοπής η Σόφη Ζαννίνου

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στο σπίτι της στην Κηφισιά, όπου διαμένει με την κόρη της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 73χρονης καλλιτέχνιδας, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού προκάλεσαν αναστάτωση στο υπνοδωμάτιό της, απέσπασαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ, 400 ευρώ σε μετρητά, τις ταυτότητες της και άλλα αντικείμενα. Η Σόφη Ζαννίνου, σοκαρισμένη από το περιστατικό, ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι φαίνεται να είχαν μελετήσει την περιοχή και επέλεξαν τη συγκεκριμένη κατοικία για την κλοπή τους.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, οι Αρχές εξετάζουν διάφορες πιθανές κατευθύνσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Related posts

Ο Παναγιώτης Πετράκης αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Ελένη Φουρέιρα

News Room M

Πωλίνα Γκιωνάκη: “Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος σαφώς θα επιστρέψει στο θέατρο”

News Room M

Κώστας Χαρδαβέλλας: Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του

News Room M