Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Night life

Το ετήσιο δείπνο του Στέλιου Κουδουνάρη στο Κολωνάκι: Μόδα, φίλοι και κομψότητα

Το ετήσιο δείπνο του Στέλιου Κουδουνάρη στο Κολωνάκι: Μόδα, φίλοι και κομψότητα

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης διοργάνωσε το καθιερωμένο ετήσιο δείπνο του στο Κολωνάκι, κλείνοντας τη χρονιά με μια βραδιά που έχει γίνει θεσμός για τους φίλους του brand και για την αθηναϊκή σκηνή της μόδας.

Η βραδιά ξεκίνησε στο κατάστημα του σχεδιαστή, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά επιλεγμένα βραδινά κομμάτια της συλλογής, διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό και αποκλειστικά στο φυσικό κατάστημα. Οι περισσότερες καλεσμένες επέλεξαν δημιουργίες Στέλιου Κουδουνάρη για την εμφάνισή τους, χαρίζοντας στο δείπνο έντονη fashion ταυτότητα.

Στη συνέχεια, το δείπνο μεταφέρθηκε στον πολυχώρο Zano, απέναντι από το κατάστημα. Το μενού κινήθηκε σε λογική fine dining, ενώ η ατμόσφαιρα συνδύαζε επισημότητα και σύγχρονη αισθητική — ένα format που θυμίζει αντίστοιχες διεθνείς εκδηλώσεις μόδας, αλλά με ξεκάθαρη ελληνική υπογραφή.

Την εμπειρία ολοκλήρωσαν η premium vodka Elit, το Ploom και η Kérastase, προσφέροντας προσεγμένα δώρα στους καλεσμένους, ενώ τη διακόσμηση υπέγραψε η Neda Decorations, με έμφαση στη λεπτομέρεια και την κομψότητα. Σε μια αυθόρμητη στιγμή, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Lila και η Demy τραγούδησαν παρέα με την Αντωνία Καούρη, δημιουργώντας μια ζεστή και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, περισσότερο σαν στιγμές φίλων παρά ως προγραμματισμένο πρόγραμμα. Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα χαλαρό, κομψό party — από αυτά που δεν διαφημίζονται, αλλά συζητιούνται.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, των media, της μουσικής και της τέχνης, ανάμεσά τους:
Μελίνα Ασλανίδου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Demy, Lila, Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργος Καράβας, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χριστίνα Κοντοβά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Νικολέττα Ράλλη, Βασιλική Ρούσσου, Έλενα Χριστοπούλου, Κάτια Δέδε, Άρης Καβατζίκης, Ιωάννα Μαλέσκου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Συρίγος, Έβελυν Καζαντζόγλου, Στέλλα Στυλιανού, Κατερίνα Παναγοπούλου, Βασίλης Καλλίδης, Μαριέλλα Σαββίδου, Κατερίνα Μισιχρόνη — και πολλοί ακόμη φίλοι του brand.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα κομψό και ζωντανό party, επιβεβαιώνοντας ότι το ετήσιο δείπνο του Στέλιου Κουδουνάρη αποτελεί πλέον μια από τις πιο αναμενόμενες και πολυαναμενόμενες στιγμές της χρονιάς για την ελληνική μόδα.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά:

Στέλιος Κουδουνάρης
Στέλιος Κουδουνάρης
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου
Ζενεβιέβ Μαζαρί
Ζενεβιέβ Μαζαρί
Στέλιος Κουδουνάρης Ελεονώρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος
Στέλιος Κουδουνάρης Ελεονώρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος
Έλενα Χριστοπούλου Άρης Καβατζίκης
Έλενα Χριστοπούλου Άρης Καβατζίκης
Έλενα Γαλύφα
Έλενα Γαλύφα
Αγγελική Αγγελίδη Χριστίνα Κοντοβά
Αγγελική Αγγελίδη Χριστίνα Κοντοβά
Demy Μαρία Μπακοδήμου Μελίνα Ασλανίδου
Demy Μαρία Μπακοδήμου Μελίνα Ασλανίδου
Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Κατερίνα Ευαγγελινού
Κατερίνα Ευαγγελινού
Νικολέτα Ράλλη
Νικολέτα Ράλλη
Κατερίνα Παπουτσάκη Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Κατερίνα Παπουτσάκη Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Demy
Demy

Related posts

Η PINKO υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα event εμπνευσμένο από τα 90’s

Magdas News

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης Spring-Summer Collection στην γκαλερί Tsantilis Art

Magdas News

Angel House: Μια Παγκόσμια Κοινότητα που Δημιουργεί Μαζί για την Ανύψωση της Ελλάδας

News Room M