Η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη – οι τηλεοπτικές Σάντρα και Χαρά – φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησαν για τη συμμετοχή τους στη σειρά και τις αναμνήσεις που τους άφησε.
Βλέποντας ξανά την πρώτη της σκηνή, η Βάσια παραδέχτηκε ότι «είναι σοκαριστικό τώρα που το βλέπω, ήμουν μαγκωμένη, αγχωμένη. Μέσω του πρακτορείου με είχαν καλέσει, είχε πάρα πολλά παιδάκια. Παρακολουθούσα την πρώτη σεζόν και όταν μου το πρότειναν χάρηκα πάρα πολύ, δεν το πίστευα. Δεν είχα καταλάβει όλη την δημοσιότητα που θα είχε αυτή η σειρά, εμείς το βλέπαμε σαν ένα χόμπι που πηγαίναμε μετά το σχολείο».
Η Ηλιάνα από την πλευρά της θυμάται ότι τα γυρίσματα κάθε εβδομάδα ήταν λίγα και ότι οι γονείς τους ήταν πάντα παρόντες. Όπως είπε, στην αρχή δίσταζε: «Εμένα με παρακίνησαν οι γονείς μου να πάω στη σειρά. Τους είπα ότι ντρέπομαι και δεν θα το κάνω. Όταν πήγα δεν πίστευα ότι πέρασα. Ήμουν πολύ μικρή δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε, ότι θα παίζω σε σειρά, αλλά ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό που έγινε».
Οι δύο κοπέλες ανέφεραν ότι όλα τα χρόνια που ακολούθησαν επικοινωνούσαν κυρίως μέσω social media, καθώς ζούσαν σε διαφορετικές περιοχές και είχαν πολλές υποχρεώσεις. Πλέον όμως έχουν έρθει ξανά ακόμη πιο κοντά.
Και οι δύο εξέφρασαν τη συγκίνησή τους που οι ηθοποιοί της σειράς επέμεναν να εμφανιστούν οι ίδιες στον νέο κύκλο και όχι άλλα παιδιά. «Δεν πίστευα ότι θα ξαναγίνει το “σόι”, πάντα παρέμενε ένα όνειρο και όταν έγινε πραγματικότητα χάρηκα πάρα πολύ», είπε η Βάσια.
Αντίστοιχα, η Ηλιάνα ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων που οι ηθοποιοί ζητούσαν εμάς και όχι κάποια άλλα κορίτσια, με συγκινεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα και δείχνει ότι λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο».
Η Βάσια αποκάλυψε ότι η αναγνωρισιμότητα για εκείνη αυξήθηκε μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς και ακόμη περισσότερο τώρα, σημειώνοντας πως ο κόσμος συχνά της λέει ότι στενοχωριέται που δεν είναι πραγματική οικογένεια. Η Ηλιάνα συμφώνησε, λέγοντας ότι πολλοί τη ρωτούσαν αν η Βάσια είναι αδελφή της στην πραγματικότητα.
Σήμερα, η Βάσια βρίσκεται στο τέταρτο έτος της Νομικής, ενώ όπως είπε το «σόι» «έχει γίνει πλέον κομμάτι της ζωής μου». Η Ηλιάνα, από την άλλη, έχει επικεντρωθεί στα social media, κάτι που –όπως εξηγεί– της ταιριάζει απόλυτα και την εκφράζει.
«Το σόι σου» απόψε στις 20.00, διπλό επεισόδιο.
