Θρήνος στη Ναύπακτο: 27χρονη Μαρία σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό της έπεσε από γκρεμό στη θάλασσα Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από τον τραγικό χαμό της 27χρονης Μαρίας, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2025.
Η νεαρή κοπέλα, κόρη γνωστού ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στην περιοχή, οδηγούσε στο δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 40-50 μέτρων, καταλήγοντας στη θάλασσα.
Περαστικοί οδηγοί ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Ναυπάκτου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις διάσωσης, με τους πυροσβέστες να χρησιμοποιούν βάρκες για να προσεγγίσουν το όχημα, το οποίο είχε καταλήξει στη θάλασσα. Η σορός της άτυχης κοπέλας ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια.
Ο πρόωρος θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου.
