16.6 C
Αθήνα
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
News

Τραγωδία στη Βάρη: Δύο εργάτες νεκροί από ηλεκτροπληξία

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 12:00, σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Αφροδίτης 51 στη Βάρη. Δύο εργάτες, ηλικίας 39 και 21 ετών, που πραγματοποιούσαν εργασίες ανακαίνισης, χτυπήθηκαν – κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – από ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Οι δύο άνδρες, που κατάγονταν από το χωριό Μετόχι στην Εύβοια, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, καθώς η βλάβη που είχε προκληθεί από την ηλεκτροπληξία ήταν μη αναστρέψιμη.

Το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, ο πατέρας του ενός θύματος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης για να ενημερώσει τις Αρχές σχετικά με την τραγική κατάληξη του γιου του, όπως του είχε ανακοινωθεί από το νοσοκομείο. Έτσι ενημερώθηκε επίσημα και η ΕΛΑΣ για το δυστύχημα.

Θρήνος στο Μετόχι Ευβοίας

Στο χωριό των δύο ανδρών επικρατεί βαρύ πένθος. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δύο νέοι άνθρωποι, γνωστοί και αγαπητοί στην τοπική κοινωνία, χάθηκαν τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της απώλειας.

Έρευνα για τα αίτια

Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο περιστατικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την ασφάλεια των εργασιών και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρου.

 

Source link

Related posts

Στο Ισραήλ από Δευτέρα ο Μάρκo Ρούμπιο

News Room

Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Δεν μιλάμε, με τον Λευτέρη Πανταζή είναι όλα μια χαρά»

News Room

Στο Παρά Πέντε: Οι πέντε ήρωες επιστρέφουν 20 χρόνια μετά! Το τρέιλερ και η ημερομηνία προβολής στο MEGA

News Room