16.6 C
Αθήνα
Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Trannos: Γλίτωσε στο… παρά πέντε από τις επιθέσεις στο Ντουμπάι – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τράπερ

Trannos

Στιγμές έντονης αγωνίας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στο Ντουμπάι, μετά τις ισχυρές εκρήξεις και τις πυραυλικές επιθέσεις που συγκλόνισαν την πόλη, στο πλαίσιο της γενικευμένης έντασης στη Μέση Ανατολή, ύστερα από την επίθεση των Ηνωμένες Πολιτείες και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου αποτυπώνουν ένα κλίμα φόβου και αβεβαιότητας, με τη διεθνή ανησυχία να εντείνεται.

Μέσα σε αυτή τη δραματική συγκυρία, ο Trannos αποκάλυψε πως βρέθηκε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων. Ο γνωστός τράπερ, που πρόσφατα γιόρτασε την πολυπλατινένια απονομή του σε μεγάλη συναυλία, μοιράστηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όσα έζησε, εξηγώντας πως έφυγε από την πόλη λίγο πριν ξεκινήσουν οι επιθέσεις.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ με τεράστια θλίψη τι γίνεται στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, ειλικρινά γλίτωσα για μια ημέρα… Επέστρεψα 27 του μηνός και όλα άρχισαν σήμερα 28… Τι να σας πω, ότι ο τελευταίος πύραυλος που έπεσε κυριολεκτικά από εκεί που έμενα ήταν στα 500 μέτρα; Εύχομαι όλοι οι Έλληνες φίλοι μου ή όχι, που βρίσκονται εκεί να είναι ασφαλείς και εννοείται εύχομαι να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει σύγκρουση. Δεν διανοείται το κεφάλι μου το 2025 και το 2026 και τα επόμενα χρόνια να υπάρχει η λέξη πόλεμος… ΦΤΑΝΕΙ πια! Πόσες αθώες ψυχές πρέπει να χαθούν ακόμα;».

Trannos ανάρτησηΗ ανάρτησή του προκάλεσε έντονη κινητοποίηση στα social media, με πλήθος χρηστών να εκφράζουν την ανακούφισή τους που επέστρεψε έγκαιρα στην Ελλάδα, αλλά και τη συμπαράστασή τους προς τους Έλληνες και όλους όσοι παραμένουν στην περιοχή εν μέσω της κρίσης.

Related posts

«Είναι αδόκητος για μένα αυτός ο θάνατος»: Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη

News Room M

Η Ρίτα Γουίλσον, ο Άγιος Φανούριος και το χαμένο πορτοφόλι!

News Room M

Stan:”Η ελευθερία μέσα στη σχέση είναι λυτρωτική”

News Room M