13.3 C
Αθήνα
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Τριαντάφυλλος για τον γάμο Κατσούλη-Ρουμελιώτη: «Είχα πει ότι θα τους παντρέψω – Μετά γίνανε χίλια δυο»

Τριαντάφυλλος για τον γάμο Κατσούλη-Ρουμελιώτη: «Είχα πει ότι θα τους παντρέψω - Μετά γίνανε χίλια δυο»

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, σχολίασε τον γάμο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό project αυτή την περίοδο.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου στην κάμερα του ΑΝΤ1

«Είχα πάθει δισκοκήλη από το Survivor και μου βγήκε τώρα. Όλη αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη με αυτό που πέρασα, μπήκα στο νοσοκομείο τρεις μέρες. Ενδοφλέβιες, παυσίπονα, χίλια δύο και στο τσακ γλύτωσα το χειρουργείο», αποκάλυψε αρχικά για την περιπέτεια της υγείας του.

Σχετικά με τον γάμο του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη είπε: «Όντως παντρεύτηκαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Δεν έχουμε follow ο ένας τον άλλο, δεν ξέρω γιατί. Δεν στεναχωριέμαι, πάνω απ’ όλα η υγεία, η οικογένειά μου, να είμαστε καλά, όλοι να είναι καλά. Είχα πει ότι θα τους παντρέψω, στο παιχνίδι ήταν όλα καλά, ήμασταν φίλοι, πήραμε το τρόπαιο, μετά όταν γίνανε χίλια δυο στο All Star κάνανε λάθη τα παιδιά και εγώ ίσως να έκανε μισό λάθος. Η αλήθεια είναι αυτή. Αν τα βάλεις κάτω ένα ένα, είναι έτσι».

Για την τηλεοπτική του παρουσία σχολίασε: «Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου, γιατί όλο βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους και δεν ανεβαίνουν τα νούμερα».

Κλείνοντας, τόνισε: «Πικρία δεν έχω ποτέ, πάντα έχω θετική ενέργεια. Περνάω καλά στη ζωή μου Γεμίζω μαγαζιά χωρίς να είμαι στο συνάφι τους και αυτό τους πονάει, δεν ξέρω αν με ζηλεύουν».

Τι είχε πει ο Σάκης Κατσούλης για τον Τριαντάφυλλο και τον γάμο

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Fay’s Time, ο Σάκης Κατσούλης είχε ξεκαθαρίσει: «Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας. Είχαμε έρθει κοντά μαζί του, δεν του κρατάμε κακία αλλά με έχει πληγώσει. Όταν μπήκαμε στο Survivor, μας στήριζε και όταν ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος δεν μας μιλούσε. Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε τον Τριαντάφυλλο. Όμως και ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο το 2021 ήταν μαζί σε έπαθλο και είχαν αφήσει πίσω την κόντρα τους. Με ενόχλησε που ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε story την οικογένειά μου».

Related posts

Ένταση στο «Χαμογέλα και Πάλι» με τον Νίκο Συρίγο για Κώστα Τσουρό, Γιώργο Λεμπιδάκη Λιάγκα & Χάρη Λεμπιδάκη

News Room M

Ζωή Κρονάκη: “Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλο αυτό το άγχος και η ανησυχία με την ηλικία”

News Room M

Άγγελος Μπράτης: “Πληγώθηκα από κάποια σχόλια – Η τηλεοπτική έκθεση μας αλλάζει πολύ”

News Room M