11.1 C
Αθήνα
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Ξεσπά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Τώρα με θυμήθηκαν; Θα χάσουν εύκολα στα δικαστήρια, θα ζητήσουμε το maximum στις ποινές!»

Ξεσπά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Τώρα με θυμήθηκαν; Θα χάσουν εύκολα στα δικαστήρια, θα ζητήσουμε το maximum στις ποινές!»

Με νέα ανάρτησή του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ επανέρχεται στο θέμα που προέκυψε από τη δημοσιότητα που πήρε η συνομιλία του στο Messenger με τη Μαράια Κάρεϊ. Ο 56χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη εκφράζει την ενόχλησή του για τον τρόπο που ελληνικά sites αναπαρήγαγαν το θέμα και προανήγγειλε νομικές ενέργειες.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο ίδιος έχει ήδη κινηθεί δικαστικά κατά δεκάδων χρηστών και σκοπεύει να επεκτείνει τις μηνύσεις σε όσους συνέχισαν να σχολιάζουν αρνητικά κάτω από σχετικές δημοσιεύσεις.

«Τώρα με θυμήθηκαν τα Greek sites; Για το εάν μιλάω με τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια; Για τη δουλειά μου τίποτα. Θα μιλήσω σύντομα στην ΕΡΤ… και θα πω αυτά που πρέπει, λες και έχω ανάγκη να διαφημιστώ με ψέματα… Ήδη 74 άτομα είναι κατηγορούμενοι, σε αυτά θα προστεθούν αλλά τόσα. Φυσικά θα χάσουν εύκολα στα ελληνικά δικαστήρια και θα ζητήσουμε το maximum, όσο αφορά τις ποινές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε αναφέρει ότι αντάλλαξε για περίπου μισή ώρα μηνύματα με τη Μαράια Κάρεϊ, εκφράζοντας ανοιχτά τον θαυμασμό του και κρατώντας αποθηκευμένο το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Related posts

Εριέττα Κούρκουλου: Κατάφερε προς στιγμή να σταματήσει τον πρόωρο τοκετό

News Room M

Γιατί η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τώρα ότι δεν έχει βγάλει ούτε το Λύκειο;

News Room M

Άννα Βίσση: Θριαμβευτική επιστροφή στο Hotel Ermou και μια πρεμιέρα που έγραψε ιστορία

News Room M