Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
News

Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα»

Η Σοφία Μουτίδου μαζί με τις υπόλοιπες παρουσιάστριες του Real View σχολίασαν τα όσα εκτυλίχθηκαν στην φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Βόλο με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο.

«Νομίζω ότι ο Μπέος είναι ξεκάθαρη καρικατούρα. Δηλαδή είναι αυτό που λέμε… it is what it is» τόνισε η Δάφνη Καραβοκύρη για τον δήμαρχο Βόλου με την γνωστή ηθοποιό να συμπληρώνει, με νόημα, «φασιστική όμως».

«Όχι, δεν είναι καρικατούρα του Καραγκιόζη που τραγουδάμε και χορεύουμε στο όνομα της ελληνικής μνήμης. Είναι μια φασιστική καρικατούρα. Μια υβριστική, προσβλητική, σεξιστική, 2025 καρικατούρα».

Το βράδυ της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Βόλου, με τον Δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο να βρίσκεται στη σκηνή, έχοντας ετοιμάσει εκπλήξεις για τους πολίτες.

Στη σκηνή βρέθηκαν ο Θοδωρής Φέρρης με την Ανδρομάχη και τον χορογράφο Δημήτρη Παπάζογλου, ενώ τη βραδιά συντόνιζε ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Πολύζος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Σωτήρης Πολύζος κάλεσε τον Αχιλλέα Μπέο στη σκηνή, με τον Δήμαρχο Βόλου να λέει σε έντονο ύφος: «Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να με εκνευρίσει γιατί κάνει πάντοτε μια μ…κία. Σήμερα είναι η μέρα τέτοια. Άλλο ήταν το σκηνικό».

Λίγο αργότερα, ο Δήμαρχος Βόλου είπε πως: «Τι σακάκι είναι αυτό φοβερό. Τραπεζομάντηλο το είχε η γιαγιά μου στο σπίτι και το πήρε ο π…στης και το έκανε σακάκι. Παναγία βοήθα. Ήταν χιούμορ. Άμα δεν έχουμε χιούμορ. Τι να τους κάνουμε. Ας μας παρεξηγήσουν» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Source link

Related posts

Madwalk 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη – Ερμήνευσε Διονύση Σαββόπουλο

News Room

Σύλβια Δεληκούρα: Η σπάνια φωτογραφία με τον 11χρονο γιο της και οι ευχές για τα γενέθλιά του

News Room

Τάσος Τρύφωνος: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του στην Αθήνα – Ποιοι έδωσαν το παρών

News Room