magdasnews.gr
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αυτός είναι ο διάσημος σύζυγός της – Δείτε φωτογραφίες

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 17η Αυγούστου για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, αφού έχει επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 17 Αυγούστου το 2015 στην Κίμωλο, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μιχάλη και τη Ροζαλία.

«8 χρόνια παντρεμένοι, 17 χρόνια μαζί. Αμέτρητες στιγμές κι αυτό που θέλω είναι να γελάω μαζί σου», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί τον Αύγουστο του 2023.

Ζενεβιέβ και Βασίλης γιορτάζουν τον έρωτά τους σε κάθε έξοδό τους, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τα πιο καταξιωμένα ονόματα στον χώρο της μόδας και κατάφερε, από την πρώτη της κι όλας τηλεοπτική εμφάνιση, να την προσέξουν και να τη λατρέψουν όλοι οι τηλεθεατές. Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNΤΜ, όπου ξεχώρισε με τις ατάκες της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, από το 1993 έως το 1998, σπούδασε Art & Design στον Καναδά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.
Εργάστηκε ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργος Ελευθεριάδης, Filep Motwary and Orsalia Parthenis. Περπάτησε σε αρκετά catwalk. Για 3 χρόνια ταξίδεψε στην κεντρική και νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα.

Στη συνέχεια γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας. Η δουλειά δημοσιεύθηκε σε μεγάλα περιοδικά Ελληνικά και ξένα. Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model ενώ στη συνέχεια την είδαμε στα project του Star, Asia Express και First Dates.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Αργυρός τραγούδησε στο μεγάλο πάρτυ της Κριθαριώτη στο Παρίσι!

News Room G

Αποκλειστικό: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντέμη Φιλιππάκου

Newsroom

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Newsroom