Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025
Μάγδα Τσέγκου
Showbiz

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν μιλάμε πια με την Τατιάνα Στεφανίδου- Έχουν περάσει χρόνια από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν μιλάμε πια με την Τατιάνα Στεφανίδου- Έχουν περάσει χρόνια από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά»

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στην Τατιάνα Στεφανίδου όσο και στη νέα εκπομπή του Open, The View. Η παρουσιάστρια του Star σχολίασε τη νέα τηλεοπτική προσπάθεια, κάνοντας αναφορά στην παλαιότερη εκπομπή Μίλα της Στεφανίδου, ενώ μίλησε και για τη μεταξύ τους σχέση.

Τι είπε για τη νέα εκπομπή του Open

«Ελπίζω να τα βρουν μεταξύ τους και να πάνε όλα καλά», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, αναφερόμενη στις παρουσιάστριες του The View. «Είναι μια προσπάθεια που είχε κάνει και παλιότερα η Τατιάνα Στεφανίδου με το Μίλα. Τότε, δεν μιλούσαν οι γυναίκες και μιλούσε μόνο η Τατιάνα. Εύχομαι τώρα να μιλούν και οι τέσσερις μαζί», πρόσθεσε με χαμόγελο.

Η άποψή της για την Τατιάνα Στεφανίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε και τη διακοπή της εκπομπής Power Talk της Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ:
«Τα νούμερα δεν ήταν ικανοποιητικά, αλλά όταν έχεις την Τατιάνα Στεφανίδου, πρέπει να της δώσεις χρόνο. Ξέρει καλά την τηλεόραση και θα μπορούσε να βελτιώσει την εκπομπή με αλλαγές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σχέση της με την Τατιάνα, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε πως έχει περάσει καιρός από την τελευταία τους επικοινωνία:
«Δεν μιλάμε πια. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που τα είπαμε τελευταία φορά. Η τελευταία μας συνάντηση ήταν όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της».

Related posts

Γιούλικα Σκαφιδά κατά Νίκου Αναδιώτη και Άρη Σερβετάλη: “Αν μείνετε έγκυοι να το κρατήσετε”

News Room M

Μελίνα Νικολαΐδη: «Το Αγγελάκι Μου» – Η Συγκινητική Ανάρτηση για τον Χαμό της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

News Room Z

Ζέττα Μακρή για την καταδίκη Μαρέδη: «Η απόφαση του δικαστηρίου δεν επιδέχεται παρερμηνείες»

News Room Z