magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Έτσι θα λάμπεις ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες!

Μπορείς να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη, αν «συμπεριφέρεσαι» όπως πρέπει στον εαυτό σου

Ξυπνάς νωρίς, κοιμάσαι αργά. Οι καθημερινές υποχρεώσεις της δουλειάς και του σπιτιού σου προκαλούν κούραση, κάτι που φαίνεται στην εικόνα σου. Ακούς σχόλια του τύπου «τι έχεις; Φαίνεσαι ταλαιπωρημένη» και δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς και από πού να πρωτοξεκινήσεις. Η εποχή που ζούμε είναι απαιτητική, το ίδιο και εσύ, ωστόσο ανεξάρτητα από την ανάγκη να ανταποκριθείς σε όλα με επιτυχία, δεν πρέπει να ξεχνάς την περιποίηση του εαυτού σου. 

Η καλή υγεία του οργανισμού θα σε ανανεώσει και θα σε προδιαθέσει ώστε να αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση την κάθε ημέρα, ό,τι κι αν περιλαμβάνει αυτή. Και σε αυτό, καθοριστικό ρόλο παίζουν η καλή διατροφή και η άσκηση. Συμβάλλουν στην ευεξία και την αναζωογόνηση. Αποτοξινώνουν τον οργανισμό και συμβάλλουν στην σωματική και ψυχική υγεία, γεγονός που αποτυπώνεται και στην εμφάνισή σου. Το αποδεικνύουν όλες οι έρευνες, το επιβεβαιώνουν όλες οι εμπειρικές προσπάθειες. Όμως η λάμψη που θες να εκπέμψεις κρύβεται και σε ένα ακόμα μυστικό: στον τρόπο με το οποίο «συμπεριφέρεσαι» στην επιδερμίδα σου. Στην κρέμα που θα γίνει ο σύμμαχος στη διατήρηση της φρέσκιας όψης σου. Στα συστατικά που θα λειτουργήσουν θαυματουργά στη λείανση των ρυτίδων και θα σου προσδώσουν φωτεινή, βελούδινη και νεανική επιδερμίδα. 

Δοκίμασε να απλώσεις στο πρόσωπό σου την Beatific Illumitift και θα δεις το πρόσωπό σου να σμιλεύεται, όπως θα συνέβαινε αν έκανες ένεση Βοτουλινικής Τοξίνης και γέμισμα ρυτίδων. Η κρέμα συμβάλλει στην αναδόμηση του προσώπου και στην επίτευξη λαμπερής επιδερμίδας καθώς έχει παραχθεί με τεχνολογία Botufix, η οποία βασίζεται σε ένα πολυπεπτιδικό σύμπλεγμα που συμβάλει στην μείωση των ρυτίδων και γραμμών έκφρασης χαρίζοντας στο πρόσωπο ξεκούραστη και νεανική όψη. Επιπλέον, ειδικά fillers με μόρια υαλουρονικού οξέως βοηθούν στη μείωση της όψης των ρυτίδων, συνεισφέροντας σε μία σφριγηλή και μεταξένια επιδερμίδα. Το πρόσωπο ακτινοβολεί χάρη στο σύμπλεγμα Radiance Active το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες φωτεινότητας τα οποία χαρίζουν ακτινοβολία και λάμψη στην επιδερμίδα.

Έτσι θα λάμπεις ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες!

Θα αποκτήσεις ελαστικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές θα βελτιωθούν σημαντικά σε λιγότερο χρόνο από ο,τι θα περίμενες. Με τη συστηματική χρήση της το περίγραμμα του προσώπου σμιλεύεται θεαματικά.

Τη δοκίμασαν και είδαν ορατά αποτελέσματα

Λείανση ρυτίδων: 70%* των εθελοντών
Βελτίωση της φωτεινότητας: 70%* των εθελοντών
Μείωση ορατότητας ρυτίδων: 64%* των εθελοντών
Βελτίωση στην υφή του δέρματος: 86%* των εθελοντών

*In vivo αξιολόγηση 50 γυναικών > 40 ετών, για πάνω από 30 ημέρες 

Θα τη βρεις στα καταστήματα Hondos Center σε Γλυφάδα και Κηφισιά, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία  (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

Τι πρέπει να ξέρεις για τη Beatific 

Η Beatific αποτελεί την ένωση της ομορφιάς, της επιστημονικής καινοτομίας και της ιατρικής εξειδίκευσης σε μία άρτια σειρά καλλυντικών!

Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών, το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία δημιούργησε την Beatific, μία καλλυντική σειρά που συμβάλει στην πρόληψη της γήρανσης και προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντας της λάμψη και νεανικότητα.    

Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης αναμειγνύονται σε καινοτομικές συνθέσεις σχεδιασμένες για να:

– Συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας
– Ενισχύουν τη νεανικότητα και λάμψη
– Συμβάλουν στην πρόληψη της γήρανσης

Ιατρικά καλλυντικά για εξειδικευμένες ανάγκες που προσφέρουν υγιή, λαμπερή και νεανική όψη χάρη στο προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα “Youthgene ProC” το οποίο παρέχει προστασία ενάντια στη γήρανση και προάγει την υγεία της επιδερμίδας μέσω καινοτομικών και πρωτοποριακών συστατικών.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δέκα συμβουλές για τους ενδιαφερόμενους πριν υποβληθούν σε αισθητικές παρεμβάσεις

News Room A

Ψυχική υγεία: Συμβουλές για να ενισχύσετε την ψυχική σας υγεία

News Room A

Εγκυμοσύνη: Οι ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση είναι αναμενόμενες στην εγκυμοσύνη

News Room A