magdasnews.gr
People & Politics

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η αγαπημένη μας Πόπη Χαριτάτου

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

Σήμερα το πρωί έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η αγαπημένη φίλη μας και επιχειρηματίας Πόπη Χαριτάτου σε ηλικία 60 ετών .

Η Πόπη, ήταν σύζυγος του πασίγνωστου ενδοκρινολόγου Σπύρου Παύλου, με τον οποίο έζησαν μαζί για πολλά χρόνια. Η ίδια, έδινε έναν πολύ μεγάλο αγώνα με την υγεία της και τα πολλά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν χρόνια και ο Σπύρος ήταν πάντα στήριγμα της μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

 

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

Ήταν εξαιρετικά αγαπητή, πάντα χαμογελαστή, αισιόδοξη ακόμη και στα πολύ δύσκολα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω των προβλημάτων υγείας, δεν μπορούσε να βγει απ’ το σπίτι, ούτε μπορούσε να δει τους φίλους της έτσι όπως έκανε πάντα, σε εστιατόρια, σε κλαμπ, σε μπουζούκια παντού να αποτελεί την ψυχή της παρέας .

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

Γιατί αυτή ήταν η Πόπη Χαριτάτου.!

Πάντα η ψυχή της παρέας, ένας χαμογελαστός άνθρωπος που είχε φιλίες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

Τα πολύ σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που είχε δυστυχώς τους τελευταίους δύο μήνες την είχαν καταβάλει και έτσι μπήκε στην εντατική όπου άφησε και την τελευταία της πνοή .

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

Το δύσκολο για όλους, είναι το γεγονός, ότι δεν μπόρεσε κανείς να την δει και να την αποχαιρετήσει στο τελευταίο της ταξίδι .

Θα την θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της για την αγάπη της, για την υπέροχη ψυχή της, για την αισιοδοξία της και την απίστευτη ενέργεια ζωής που είχε και την μετέδιδε στους γύρω της.

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,ΠΟΠΗ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

Πριν από λίγες ώρες η κουμπάρα της και τραγουδίστρια, Έλενα Γκρέκου (η Πόπη Χαριτάτου και ο Τέρενς Κουίκ είχαν βαφτίσει τον γιο της με τον Βαλάντη) ανέβασε μια φωτογραφία της στα social media .

Η κηδεία της, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12 το πρωί στο πρώτο νεκροταφείο.Πόπη μου αγαπημένη θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας . Ήσουν άγγελος επι γης τώρα πηγές στον ουρανό!

Η  Πόπη Χαριτάτου είχε σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο και ήταν γνωστό πως υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργή  στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και αντί στεφάνου είχε ζητήσει η ίδια να κατατεθούν χρήματα  για τα παιδιά που τόσο αγαπούσε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magda Tsegkou (@magdatsegkou)

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τι κάνει έναν ευρωβουλευτή καλό

Newsroom

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη με κάθε ευκαιρία – Η νέα φωτογραφία τους από την Τσεχία

News Room A

Αποκάλυψη: Κατεβαίνει στις εκλογές ο παλαιοχριστιανός!

Newsroom