magdasnews.gr
News

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει – δείτε που και πότε

ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

Ο Μένιος Φουρθίωτης, ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης επιστρέφει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με την εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ο Ιδιοκτήτης , εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣΑποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών , θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις  .

Αποκαλυπτικά!  κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr   , πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Γιατί … απλά Αποκαλυπτικά ….γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .! Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ΜΟΝΟ με 50 λεπτά γιατί … για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη.

Από την Κυριακή 11 Φεβρουαριου 2024 και κάθε Κυριακή με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας

https://www.instagram.com/reel/C2mG5-li3NZ/?igsh=d2Q1b3QwbG80cnh2

https://www.instagram.com/stories/meniosfourthiotis/3289335756405529312?igsh=cTVmeDM2d2o1dzZi

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν πρόκειται να στηρίξουμε διευθετήσεις οικονομικών συμφερόντων»

News Room G

Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος πριν λίγο

News Room G

Πρόστιμα 1,2 εκατ. ευρώ σε εστίαση, διασκέδαση, εμπορικά και ξενοδοχεία, κατά την εορταστική περίοδο

News Room G