magdasnews.gr
Τετ α τετ με την Μάγδα

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος μιλάει για την Paron-Card στη Μάγδα Τσέγκου

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, έδωσε ο πρόεδρος του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. κος Δημήτρης Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου και στην διαδικτυακή εκπομπή της “Magdas Interviews”.

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος μίλησε για τις βαθιές του ρίζες στα Νότια Προάστια όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και την αγάπη του για τον αθλητισμό και τις τοπικές ομάδες.
Ο ίδιος ξεκίνησε ως παίχτης καλαθοσφαίρισης στην ομάδα του Μίλωνα και το έμφυτο ταλέντο του τον έκανε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι βασικό παίχτη στην ομάδα ανδρών. Μπορεί ο κύριος Αγγελόπουλος να μεγαλούργησε στον χώρο της κατασκευής ακινήτων, με την δημιουργία της κατασκευαστικής εταιρίας ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ, η οποία μετράει 35 συνεχή έτη παρουσίας στον χώρο, όμως το πάθος του για τον αθλητισμό τον οδήγησε σε μεγαλύτερη ηλικία να ασχοληθεί σοβαρά με την αρωγή των αθλητικών σωματείων.
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είχε την ευκαιρία ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Π.Α.Ρ.Ο.Ν. να μιλήσει για τον σύλλογο και τον στόχο του, ο οποίος είναι η πολυεπίπεδη στήριξη των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και σωματείων της χώρας.
Όραμά του, είναι η στήριξη μέσω της αυτοχρηματοδότησης, ώστε τα σωματεία να μπορούν να αναπτύσσονται, να αποκτούν αυτονομία και να οδηγούν τις ομάδες και τους αθλητές τους σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Ανέλυσε επίσης, τα προνόμια που εξασφαλίζει στα μέλη της η Paron Card η οποία δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Π.Α.Ρ.Ο.Ν. Τα μέλη της Paron Card έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με σημαντικές εκπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν με τις αγορές τους στα σωματεία ή τους συλλόγους που υποστηρίζουν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥΑξίζει να σημειώσουμε την αναφορά του κου Αγγελόπουλου στο μεγάλο του όνειρο, την κατασκευή γυμναστηρίων σε όλη τη χώρα. Ήδη μέσα στο 2024 θα προχωρήσει στην κατασκευή δύο κλειστών γυμναστηρίων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, στο 7ο Γυμνάσιο και στο 5ο Δημοτικό καθώς και άλλων δύο στη Νέα Σμύρνη, στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα.

Σχετικές αναρτήσεις

Θ. Σκυλακάκης: Μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ και αύξηση του κατώτατου μισθού

News Room M

Ο 7χρονος Στέλιος έγραψε το «Βαλς της απομόνωσης» και εξηγεί γιατί μένουμε σπίτι

News Room A

Βασίλης Ντάτης: Ο 13χρονος επιστήμονας του μέλλοντος, μιλάει για το Χάλκινο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, το Brain Drain, τον Πρωθυπουργό και την metaverse εποχή

News Room A