magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!

2. Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάρες. (815.706 δολάρια)3. Ρώμη: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρες4. Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ: Μεζονέτα με 2 κρεβατοκάμαρες5. Παρίσι, Γαλλία: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαρα (921.332 δολάρια)6. Στοκχόλμη: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαρ…Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!2. Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάρες. (815.706 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!3. Ρώμη: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!4. Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ: Μεζονέτα με 2 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!5. Παρίσι, Γαλλία: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαρα (921.332 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!6. Στοκχόλμη: Διαμέρισμα με 1 κρεβατοκάμαραΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!7. Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική: Σπίτι με 4 κρεβατοκάμαρες (980.028 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!

8. Βαρκελώνη, Ισπανία: Διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!9. Μελβούρνη, Αυστραλία: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!10. Τόκιο, Ιαπωνία: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!11. Πόλη του Μεξικό: Βίλα με 5 κρεβατοκάμαρες (849.200 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!12. Βερολίνο, Γερμανία: Διαμέρισμα με 4 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!13. Ουάσινγκτον, ΗΠΑ: Βικτωριανό σπίτι με 3 κρεβατοκάμαρεςΔείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!14. Μόντρεαλ, , Καναδάς: Μεζονέτα με 4 κρεβατοκάμαρες (837.487 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!15. Όστιν, Τέξας: Σπίτι με 4 κρεβατοκάμαρες (874.000 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει!16. Βηρυτός, Λίβανος: Διαμέρισμα με 3 κρεβατοκάμαρες (965.000 δολάρια)Δείτε ΠΩΣ είναι ένα Σπίτι Αξίας ενός Εκατομμυρίου Ευρώ, σε 16 Διαφορετικές Πόλεις του Κόσμου. Του Παρισιού, θα σας ξετρελάνει! © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

7 Συμβουλές για να γεμίσεις το Σπίτι σου με Θετική Ενέργεια!

News Room M

Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!

News Room

Καθάρισε τις επαφές του Τηλεκοντρόλ σε λιγότερο από ένα λεπτό!

News Room M