magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!

Η πρωταθλήτρια του Mua…Η πρωταθλήτρια του Muay Thai, βρέθηκε στον «τάκο» μαζί με τον Χούτο και την Πασχάλη και τελικά ήταν εκείνη που ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό για να αποχωρήσει… προς απογοήτευση (κυρίως) του ανδρικού πληθυσμού.
«Δεν με βοήθησαν οι καιρικές συνθήκες» ειπε με ένα περήφανο και συνάμα πικρό χαμόγελο η Μαριάνα Καλλέργη μόλις της έδωσε τον λόγο ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης. «Θα βλέπω από την Αθήνα την ομάδα μου και θα την καμαρώνω», συμπλήρωσε.Εμείς σκαλίσαμε το Instagram της Μαριάννας και σας χαρίζουμε 25 από τις καλύτερες στιγμές της.Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!

Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Μα την Καλλέργη; Ιδού ποια Eδιωξαν από το Survivor. Δείτε το Αφιέρωμα για να καταλάβετε… ΤΙ Χάσατε!Πηγή: tff.grΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτές οι ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να διώξεις το πρήξιμο στο στομάχι σου

News Room A

Ο πιο παράδοξος τρόπος να αγαπήσεις τη δουλειά σου

News Room

Βραζιλιάνικα οπίσθια μέχρι το καλοκαίρι. You can do it!

News Room