magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Χάσε τα περιττά κιλά με αυτά τα 8 ροφήματα «λιποδιαλύτες»!

Ήρθε η ώρα να αδυνατίσεις πίνοντας καθημερινά αυτά τα ροφήματα!

Τα πλοία συγκρούστηκαν στο Καράτσι του Πακιστάν μέσα στο λιμάνι, από λανθασμένους χειρισμούς
Το ρήγμα Αφάρ απειλεί να κόψει στα δύο την Αφρική, καθώς διευρύνεται ταχύτατα κάθε χρόνο εξαιτίας των σεισμών στην περιοχή.
Δεν είναι το πρώτο ρομποτικό ψάρι, αλλά είναι το πιο ρεαλιστικό και ικανό που έχει ποτέ δημιουργηθεί. Λέγεται SoFi (Σόφι)…

Θες να χάσεις 3 κιλά καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά. Αν το καλοσκεφτείς, σε δύο εβδομάδες έχουμε Πάσχα και σε 1,5 μήνα περίπου θα βρισκόμαστες στις παραλίες. Άρα, το μπικίνι βγαίνει από το συρτάρι λίαν συντόμως και η κοιλίτσα πρέπει να ξεφουσκώσει. Ήταν πολλά τα burgers φέτος το χειμώνα, το ξέρουμε και εμείς. 

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια ροφήματα πρέπει να πίνεις σε καθημερινή βάση για να ξεφουσκώσεις και να αδυνατίσεις. Αυτό κυρίως.

1. Πράσινο τσάι: Όλοι οι διαιτολόγοι το προσθέτουν στα διαιτολόγια των πελατών τους (γιατί άραγε;). Φρόντιζε να καταναλώνεις αρκετές κούπες μέσα στην ημέρα καθώς θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου.

2. Τσάι με τζίντζερ: Αν αγαπάς το τζίντζερ, μόλις βρήκες το ρόφημα που θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις. Πίνοντάς μία κούπα μισή ώρα πριν από τα γεύματά σου θα παρατηρήσεις πως η όρεξή σου θα μειωθεί σημαντικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Με αυτό το τρικ θα κοντύνεις το παντελόνι σου χωρίς ράψιμο, σε δύο δευτερόλεπτα

Newsroom

Μοναδικές δημιουργίες για κάθε στυλ στο 3ο επεισόδιο της 28ης διαδικτυακής Athens Xclusive Designers Week!

News Room A

Το απίστευτο κόλπο για να στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα. Δεν είχαμε ιδέα!

News Room