magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

4 εγγυημένοι τρόποι για να αποτοξινωθείς από το φαγοπότι των γιορτών

Νομίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη, είναι η κατάλλήλη μέρα για να πιάσεις δουλίτσα

Κρουαζιερόπλοιο πέφτει πάνω σε προβλήτα του νησιού Ροατάν στην Καραϊβική, με την τσιμεντένια κατασκευή να διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα 
Καιρός: Προσοχή στις ευπαθείς ομάδες – Το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης που «καλύπτει» τη χώρα μας θα κορυφωθεί τις επόμενες…
Survivor 2018 διαρροή – spoiler: Άκρως πασχαλινό ήταν το χθεσινό (10/04/2018) επεισόδιο του Survivor 2.

Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν της μαγειρίτσας ή του ψητού αρνιού, είμαι σίγουρη ότι κάτι θα υπήρχε στο πασχαλινό τραπέζι που σε κέρδισε. Θες τσουρέκια, θες πασχαλινά κουλουράκια και σοκολατένια αυγά; Το Πάσχα είναι μια περίοδος γεμάτη γευστικές λιχουδιές και θερμιδικές βόμβες.

Ας μη μείνουμε όμως στο τι και πόσο φάγαμε αλλά στο πως θα αποτοξινωθούμε από το ξέφρενο φαγοπότι που κάπου εδώ (για εμάς τουλάχιστον) έλαβε τέλος. Τώρα που τέλειωσε και το Πάσχα και ο χρόνος έχει αρχίσει επίσημα να μετράει αντίστροφα για το καλοκαιράκι, ήρθε η ώρα να επιδοθούμε στις mini αλλά σωτήριες αποτοξινωτικές λύσεις που μέχρι τότε θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

Νερό, νερό και νερό

Έχω καταντήσει γραφική; Αφού έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση 6 ποτηριών κρύου νερού την ημέρα μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να καίμε περίπου 50 θερμίδες ημερησίως, αρκετές για να χάσουμε 5 κιλά σε ένα χρόνο.

 Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Η εξωφρενική τιμή ενός πλαστικού καπέλου Chanel

News Room

Καταπολεμήστε την ακμή με πράσινο τσάι

News Room

Καλοκαίρι και ενέσιμες θεραπείες: Λαμπερή και στην παραλία

News Room A