magdasnews.gr
Showbiz

Δεν θα πιστεύετε ποιος έδωσε σπίτι στον Γιώργο Λαμπάτο και αλλάζει η ζωή του!

ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λαμπάτου κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου στη ζωή του ηθοποιού.

Η κίνησή τους προκάλεσε συγκίνηση στον καλλιτέχνη, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη ζωή του.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε ότι ζούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής, προσπαθώντας να επιβιώσει με επίδομα 220 ευρώ τον μήνα. Η αποκάλυψη αυτή συγκέντρωσε μεγάλη αγάπη από το κοινό, με τον Γιώργο Λαμπάτο να εκφράζεται συγκινημένος από την ανταπόκριση.

Μεταξύ όσων τον στήριξαν, βρέθηκε και η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου, που απεβίωσε το 2016. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η χήρα και ο γιος του Γιώργου Βασιλείου αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον Γιώργο Λαμπάτο μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, στη μνήμη του αγαπημένου τους ηθοποιού.

Ο Γιώργος Λαμπάτος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, λέγοντας ότι νιώθει λίγος μπροστά στη μεγαλοψυχία αυτής της οικογένειας. Τόνισε επίσης ότι η ζωή του άλλαξε εξαιτίας της δημοσιότητας και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν στη ζωή του ως φύλακες άγγελοι.

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτο: Η Κατσαφάδου έχει 2,5 εκ προβολές σε βίντεο της στο Instagram

News Room G

Πέθανε η ηθοποιός Καλή Καλό

Newsroom

Γιώργος Λάνθιμος: Από τα γήπεδα μπάσκετ στο Παγκράτι, στο κόκκινο χαλί – Ο προπονητής του μιλά για τον Έλληνα θριαμβευτή των Όσκαρ 2024

Newsroom