magdasnews.gr
Ταξίδια

Η Αθήνα μεταξύ των καλύτερων ευρωπαϊκών προορισμών στα World Travel Awards

Κορωνοϊός: 520 νέα κρούσματα στη χώρα μας την Τετάρτη 23/06 και 14 νέοι θάνατοι - 271 οι διασωληνωμένοι

Τη θέση του καλύτερου ευρωπαϊκού προορισμού διεκδικεί η Αθήνα, στα βραβεία World Travel Awards (WTA), ενώ η χώρα μας έχει πολλές ακόμη συμμετοχές σε υποκατηγορίες για το καλύτερο νησί, αξιοθέατο αλλά και παραλία.

Η πόλη της Αθήνας είναι υποψήφια στην κατηγορία «Europe’s Leading City Break Destination» ενώ και η Ακρόπολη συγκαταλέγεται στους υποψήφιους για το καλύτερο αξιοθέατο.

Η Αθήνα είναι υποψήφια επίσης και στην κατηγορία «Europe’s Leading Meetings & Conference Destination 2021» και «Europe’s Leading Cruise Destination 2021».

Συνολικά η χώρα συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων για την κατηγορία με τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμού στην Ευρώπη (Europe’s Leading Destination 2021).

Επίσης Κρήτη, Κυκλάδες και Κύπρος συναγωνίζονται για τον καλύτερο νησιωτικό προορισμό ενώ η Κέρκυρα διεκδικεί τον τίτλο για τις καλύτερες παραλίες της.

Οι επαγγελματίες του ταξιδιού, τα μέσα ενημέρωσης και οι καταναλωτές καλούνται να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους ταξιδιωτικές εταιρείες, προορισμούς κλπ.

Οι κατηγορίες καλύπτουν όλο το φάσμα της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, και κυμαίνονται από ξενοδοχεία, θέρετρα και προορισμούς έως αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Τον πλήρη κατάλογο των κατηγοριών και των υποψηφίων για το πρόγραμμα 2021 μπορείτε να δείτε εδώ.

Το ευρύ κοινό και τα στελέχη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας έχουν δικαίωμα ψήφου ενώ ο υποψήφιος σε κάθε κατηγορία που λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθεί ως νικητής του World Travel Awards 2021.

Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Κιλκίς: Ταξίδι στην Σιταριά – Το πιο διαστημικό χωριό της Ελλάδας (video)

News Room A

Τρείς από τις πιο ασφαλείς παραλίες της Ευρώπης, βρίσκονται στην Ελλάδα

News Room A

Ντουμπάι:Η Νέα Υόρκη της Ανατολής μαγεύει τον πλανήτη

News Room G