magdasnews.gr
People & Politics

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στην καλύτερη περίοδο της ζωής της περνάει η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού εδώ και λίγο καιρό είναι έγκυος σε δύο παιδάκια.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε καλεσμένη στο “Καλημέρα Ελλάδα” και στο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος της ευχήθηκε τα καλύτερα.

“Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία – θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας – πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας”, ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: “Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη”.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μανούλα: “Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το Σύριζα και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω”.

Τότε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και απάντησε: “Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά”.

Σχετικές αναρτήσεις

Πίσω στο χρόνο | Ο Μίκης, ο Μάνος, η Μελίνα και τα κρυφά ραντεβού στο Παρίσι την εποχή της δικτατορίας

News Room A

Μαλαματίνα: Ο ισχυρός άντρας της εταιρείας ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του ευθύνεται για όλα τα δεινά που την βρήκαν

News Room A

Η Ματίνα Παγώνη προειδοποιεί: “Θα ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα την ημέρα – Τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να τα διαχειριστούν”

News Room A