magdasnews.gr
Της…tv

J2US: Στην κορυφή της τηλεθέασης το 10ο live με τον Νίκο Κοκλώνη

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το 10ο live του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha.

To μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κέρδισε την πρωτιά τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και σύνολο καταγράφοντας μέχρι και 21% ποσοστό τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου έκανε είσοδο στη σκηνή του διασκευάζοντας το «Στοιχηματίζω» από τη Μαντώ, προσαρμόζοντας τους στίχους με χιούμορ στο κόνσεπτ του J2US και από τα πρώτα λεπτά το κέφι χτύπησε κόκκινο!

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε την αγαπημένη του παρέα του Σαββατόβραδου, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή, με την προσθήκη του Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή, στη θέση της Δέσποινας Βανδή που απουσίαζε σε περιοδεία.

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 11,6% και στο σύνολο του κοινού 14,4%. Τα γυναικεία κοινά για ένα ακόμα Σαββατόβραδο σημείωσαν υψηλή τηλεθέαση, μάλιστα στις ηλικίες 25-44 έφτασε μέχρι και 21%, ενώ και στους άντρες της ίδιας ηλικίας κατέγραψε μέχρι και 25,4%.

To ανατρεπτικό σόου μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο X (twitter) με το Hashtag #j2us να είναι πρώτο trend με σχεδόν 5000 tweets για 8 ώρες, με τους χρήστες να σχολιάζουν τα acts και όλα όσα είδαμε.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US τη Λένα Ζευγαρά που ενθουσίασε το κοινό τραγουδώντας όλες τις γνωστές της επιτυχίες.

Στο 10ο live από το J2US αποχώρησαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τη Χριστίνα Μηλιού.

Το J2US επιστρέφει αμέσως μετά το Πάσχα, εκτάκτως Παρασκευή, στις 10/5 με μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision.

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα διαφορετικό J2US με αποκριάτικη διάθεση – Νο 1 trend στο X (twitter) για περισσότερες από 12 ώρες!

News Room G

Το Twitter «δίκασε» Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά για την Eurovision – Η «άγνωστη» πριγκίπισσα Βικτόρια και το… νησιωτικό Σαν Μαρίνο

News Room M

Οι Παγιδευμένοι: Ο φόβος και οι υποψίες για την τύχη του Σταύρου κόβουν την ανάσα

News Room M