magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Μάγδα Τσέγκου: Παρουσίαση του λαμπερού Χριστουγεννιάτικου Γκαλά της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Γκαλά.

Αποτέλεσε για εμένα ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάσω αυτήν την εκπληκτική εκδήλωση και να με βραβεύσει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, οποίος έκανε και την επίσημη έναρξη.Η ανταπόκριση ήταν πρωτοφανής και το θέαμα μοναδικό.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, ενώ οι παιδικές φωνές που πλημμύρισαν την αίθουσα σηματοδότησαν με τον πιο γλυκό τρόπο την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Όπως πάντα η εκδήλωση είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς ήταν αφιερωμένη στους άπορους και άστεγους που φιλοξενούνται στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας που λειτουργεί ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Ένα έργο που μας θυμίζει πως δεν πρέπει να προσφέρουμε μόνο τις ημέρες των εορτών στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά καθημερινά, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, πραγματοποιήθηκαν απονομές ανθρώπων και φορέων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο κοινωνικό έργο του Ομίλου και το στήριξαν σε κομβικά σημεία, καθώς επίσης η προσφορά τους αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας.

Aνάμεσά τους η πρόεδρος του ΣΕΦ και EMCA, Χριστίνα Tσιλιγκίρη, η διεθνής ποδοσφαιρίστρια και μέλος του ΠΣΑΠΠ, Κατερίνα Λάγιου, οι επιχειρηματίες Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη, η εταιρία Κρέατα Ηπείρου Μπούμπας, ο ιδιοκτήτης των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Μπουλντούμη, Άγγελος Μπουλντούμης, ο επιχειρηματίας Στέφανος Βαγενάς και η εταιρία Livardas και ο Πρόεδρος του Ομίλου ιατρική Διάγνωση κύριος Ιωάννης Καραμηνάς.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήµαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Κώστας Κατσαφάδος, ο Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, κος Γιώργος Σταμάτης, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Β’ Πειραιά, κος Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Β’ Πειραιά, κος Μιχάλης Λιβανός, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Στέφανο Κασσελάκη εκπροσώπησε η κ. Κασιμάτη Νίνα, Βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, ο κος Καρύδης Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, κος Γιάννης Χατζηαλέξης, ο τ. Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοί και πρόεδροι φορεών.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος (πρώην ΓΓ ΕΟΤ) στη Μάγδα Τσέγκου: Γι’ αυτό θα έχουμε θεαματική αύξηση των τουριστών τον Ιούλιο (video)

News Room M

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! Τι φέρνει το 2022 για την τσέπη μας: Τα θετικά και τα αρνητικά

News Room M

Η Μάγδα Τσέγκου παρουσίασε τα Φαρμακευτικά Αριστεία 2019

News Room M