magdasnews.gr
Ζωή

Μαρία Καρδάμη: Ποια είναι η εντυπωσιακή interior designer που ανακαινίζει το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη

Μαρία Καρδάμη

Η interior designer Μαρία Καρδάμη βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Στέφανο Κασσελάκη για την ανακαίνιση του σπιτιού του στο Κολωνάκι.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η αγορά της πολυτελούς μεζονέτας στο Κολωνάκι από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με τον Alpha, όλα είναι έτοιμα για την αγοραπωλησία και μένουν μόνο οι υπογραφές των συμβολαίων, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε επικοινωνία με την Μαρία Καρδάμη, την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων. Κατά τις ίδιες πηγές, η interior designer έχει απευθείας επαφή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύζυγό του για τις αλλαγές που έχουν ζητήσει να γίνουν στο διαμέρισμα.

Προηγούμενος ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην πολιτικός Γιάννη Βαληνάκης, ο οποίος τον Απρίλιο του 2021 το πούλησε έναντι 770.οοο ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αγοραστής ήταν ένας Κύπριος επιχειρηματίας ο οποίος και το πουλά τώρα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ποια είναι η Μαρία Καρδάμη

Η Μαρία Καρδάμη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε σε Ελλάδα και Λονδίνο. Ονειρευόταν να γίνει αρχιτέκτονας από παιδί, όνειρο που πραγματοποίησε το 2014 ιδρύοντας το Maria Kardami Design Studio.

Προέρχεται από οικογένεια πολιτικών μηχανικών, ενώ ο παππούς της ήταν αρχιτέκτονας.

Αφού αποφοίτησε από τον ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης στον εσωτερικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική, έφυγε για το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου για να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στον βιομηχανικό σχεδιασμό. Μετά τις σπουδές της συνέχισε να εργάζεται με γνωστούς αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2009 έως το 2018 συνεργάστηκε με την Maria Pavlidou Tessuti d’Arte, μια εταιρεία σχεδιασμού πολυτελών υφασμάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνεργάστηκε επίσης με σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλων, ενώ ασχολούνταν και με ανεξάρτητες παραγγελίες σχεδιασμού για γραφεία, σπίτια και διαμερίσματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2019 μετακόμισε το γραφείο της: Maria Kardami Design Studio, σε εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΕΑΑ IRONKIDS® Vouliagmeni 2023

News Room G

Η τρομερή φάρσα του BBC για την Πρωταπριλιά που έμεινε στην ιστορία

Newsroom

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Μente Fuerte «παραδόθηκαν» στον Ρυθμό 94.9 και στους ακροατές του!

News Room G