magdasnews.gr
People & Politics

Ματίνα Παγώνη: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά, ο γάμος και η δημοσιότητα στη ζωή της

Ματίνα Παγώνη: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά, ο γάμος και η δημοσιότητα στη ζωή της

Η λοιμωξιολόγος που μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας για να μας ενημερώσει για τον κορωνοϊό, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη για το Happy Day, σήμερα το πρωί.

Η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται, τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί και τον γάμο της που διαρκεί πολλά χρόνια. “Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα”, είπε αναφερόμενη στον γάμο της.

“Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν. Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη”, απάντησε για τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά.

Δείτε το video

 

Σχετικές αναρτήσεις

Είμαστε κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο, σύμφωνα με τον Χένρι Κίσινγκερ

News Room A

Μετά τον Κασσελάκη ποιός;

News Room G

Δημήτρης Κοντομηνάς: Πού θα γίνει η ταφή του

News Room A