magdasnews.gr
People & Politics

Ποιος ήταν ο Γιώργος Τράγκας που έχασε τη μάχη με τον κορωνοιό

Συγκλονίζουν οι συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα: "Ο χρόνος έχει παγώσει στο γραφείο του μετά τον θάνατό του"

Τη δύσκολη μάχη με τον κορωνοιό, έχασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021, ο Γιώργος Τράγκας.

Ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε μακρά πορεία στη δημοσιογραφία. Υπήρξε ρεπόρτερ, τηλεπαρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και ιδιοκτήτης ΜΜΕ, ενώ χωρίς αμφιβολία, ήταν μία από τις χαρακτηριστικές μορφές της ιδιωτικής τηλεόρασης των αρχών της δεκαετίας του ΄90.

Βασικός σταθμός στην πορεία του ήταν η εφημερίδα «Βραδυνή», στην οποία και εργάστηκε επί σειρά ετών. Υπήρξε και αστυνομικός ρεπόρτερ, πριν ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ. Εκτός από δημοσιογράφος, στο χώρο του Τύπου έχει διατελέσει και εκδότης των εντύπων «Χώρα», «Crash» και «Ανεξαρτησία».

Μέχρι το τέλος της ζωής του διατηρούσε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελλάδα 94.3 ενώ παράλληλα έστησε, μαζί με το περιοδικό Crash που εξέδιδε, τον ιντερνετικό σταθμό Crash Radio.

Ο Γιώργος Τράγκας αποφάσισε να μπει ενεργά στην πολιτική με την ίδρυση κόμματος μόλις τον Φεβρουάριο του 2021. Το κόμμα του με την επωνυμία «Ελεύθεροι Άνθρωποι», είχε σκοπό όπως ό ίδιος υποστήριζε να διασφαλιστεί η δημοκρατία, η καταπολέμηση της ανεργίας και της οικονομικής κρίσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστίνα Κοντοβά: «Τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα»

News Room M

Νίκος Ανδρουλάκης: Η ζωή του υποψηφίου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής που “σάρωσε” στις εκλογές (video)

News Room A

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

News Room A