magdasnews.gr
News

Σοκ στη Σερβία: Νεκρή η 2χρονη Ντάνκα που είχε εξαφανιστεί – Την παρέσυραν με ΙΧ, την έπνιξαν και την πέταξαν σε χωματερή!

Σοκ στη Σερβία: Νεκρή η 2χρονη Ντάνκα που είχε εξαφανιστεί - Την παρέσυραν με ΙΧ, την έπνιξαν και την πέταξαν σε χωματερή!

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της δίχρονης Ντάνκα Ίλιτς που συγκλόνισε τη Σερβία.

Η Ντάνκα εξαφανίστηκε στις 26 Μαρτίου έξω από την αυλή του σπιτιού της, στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε στη βορειοανατολική Σερβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίχρονη έπεσε αρχικά θύμα τροχαίου από δημοτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως αρχικά το όχημα χτύπησε το παιδί, οι δύο επιβαίνοντες την έβαλαν εντός του αυτοκινήτου, την έπνιξαν και στη συνέχεια την πέταξαν στη χωματερή.

Η σορός της δίχρονης Ντάνκα αναζητείται σε χωματερή κοντά στο χωριό που έμενε το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς και το αδερφάκι της.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι ότι χτύπησαν την Ντάνκα με το όχημά τους όταν βγήκε από μια αυλή στην πόλη της ανατολικής Σερβίας, Μπορ, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπράτισλαβ Γκάσιτς.

Οι δύο ύποπτοι είναι υπάλληλοι της τοπικής κρατικής εταιρείας ύδρευσης και βρίσκονταν σε αποστολή όταν χτύπησαν το μικρό κορίτσι με το αυτοκίνητό τους, δήλωσε ο Γκάσιτς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, οι ύποπτοι πήραν το πτώμα της κοπέλας, το τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου φύλαγαν τα εργαλεία τους και οδήγησαν σε μια χωματερή όπου πέταξαν το πτώμα.

Οι ύποπτοι παραδέχθηκαν τη διάπραξη του εγκλήματος, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

«Ο πατέρας του κοριτσιού τους σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και τους ρώτησε αν είδαν το κορίτσι και εκείνοι απάντησαν όχι», δήλωσε ο Γκάσιτς. «Ένας από τους άνδρες αργότερα μάλιστα συμμετείχε στην έρευνα», πρόσθεσε.

Σχετικές αναρτήσεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Αύριο στη Βουλή ανακοινώσεις για περαιτέρω ενίσχυση στον πρωτογενή τομέα

News Room G

ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού

News Room G

Τον θάνατο του 47χρονου Ρουμάνου ερευνά η ασφάλεια

News Room G